05 / 05 / 2024

Kastal, okul inşaatlarında inceleme yaptı!

Kastal, okul inşaatlarında inceleme yaptı!

Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Sert ve Bayram Kastal ile birlikte Kadirli ilçesindeki içerisinde TOKİ'nin de yapımına başladığı okulun bulunduğu okul inşaatlarını gezdi..



Ak Parti Osmaniye Milletvekili Durdu Mehmet Kastal, Kadirli ilçesinde okul inşaatlarında incelemede bulundu. 


Kastal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ali Sert ve Bayram Kastal ile inşaatı devam eden ve temeli atılacak okullarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 


Kastal, 24 derslikli Aydınoğlu Tufanbey, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Cengiz Topel İlköğretim Okulu'nun ardından  TOKİ  tarafından yapımına başlanan 32 derslikli okul inşaatını gezdi. 


Kastal, ziyaretlerin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kadirli için 2013 yılını eğitim yılı ilan ettiklerini ve ilçede eğitim kalitesinin yükselmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. 


Bu amaç için çaba gösterenlere teşekkür eden Kastal, şöyle konuştu: "Başbakanımızın büyük desteği ile ülkemizin her yerinde özellikle eğitim alanında büyük projelere imza atıldı. Ben de bu güzel projelerden bölgemizin hissesine düşeni fazlasıyla alması için çalışıyorum. Öğretmenlerimiz gerçekten çok büyük fedakarlık gösteriyor. 

Gecelerini gündüzlerine katarak çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. Bu büyük emeğin karşılığı hiçbir zaman maddi olarak ölçülemez. Öğretmenlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Teknolojinin eğitim uygulamalarını, AK Parti hükümeti olarak anında ülkemize getiriyoruz. Okullarda derslik sorunu kalmayacak." (AA) 


Anayurt


Geri Dön