06 / 05 / 2024

Mutlu Evler Yapı adres

Mutlu Evler Yapı adres

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sırrı Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu.

Ne Brezilya ne Bangladeş! Burası Bursa! Öyle bir ev yaptı ki her an uçuşa hazır vaziyette! Görenler şokta!

Ülke genelinde imar kanunu ihlallerine her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Vatandaşlar öyle evler yapıyor ki, görenler hayrete düşüyor. Bunlardan biri de Bursa'da yapılan bir ev... Evi görenler; 'uçuş için hazır' yorumunu yapıyor. İşte o ev...

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm mağduriyeti: Kira yardımı verilmedi, 2013'ten beri evler yapılmadı! 

Gaziosmanpaşa’da 2013’te başlayan kentsel dönüşüm çerçevesinde yıkımı yapılan konutlar hala teslim edilmedi. İşte vatandaşların mağduriyeti...

280 bin TL’ye 2+1 prefabrik ev fırsatı! 50 metrekare prefabrik ev kaça mal olur?

Prefabrik evler, yapılışı bakımından pratik konut tipleri arasında yer almaktadır. Peki bu konutların fiyat aralığı nedir? İşte metrekare metrekare prefabrik ev fiyatları!

2023 Prefabrik ev ne kadara mal olur? 100- 120 metrekare prefabrik ev kaç para?

Prefabrik evler, yapımı ve kurulumu bakımından kolay olan konut tiplerindendir. Bu yüzden de her detay merak edilmektedir. İşte prefabrik evlere dair ayrıntılar!

Prefabrik evler 290 bin TL! Prefabrik ev 3+1, 2+1 fiyatları 2023!

Prefabrik evler yapılışı ve teslim ediliş süresi ile diğer betonarme evlere göre farklılık gösterir. Peki “Prefabrik evler ne kadar? Ucuz prefabrik evler var mı?” İşte detaylar!

110 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 4 Mart 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yapılışları açısından hızlı sahip olunabilen konutlardan. Arsası olan kişiler, prefabrik evlerle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek istiyor. Prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evlerin özellikleri neler?

Tarkan'dan depremzedelere 1 milyon TL'lik yardım!

Tarkan’ın  depremin yaşandığı ilk gün AFAD’a 1 milyon TL bağış yaptığı ortaya çıktı. Ayrıca şarkıcının yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılması için de destek vereceği belirtiliyor. İşte detaylar...

Depremde yıkılan binaların yerine yenisinin yapılması doğru mu?

Ege'de Sonsöz köşe yazarı Mehmet Karabel bugünkü köşesinde Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın İzmir'le ilgili uyarılarını kaleme aldı. İşte Mehmet Karabel'in 'Depremin yıktığı yere yeni evler yapılır mı?' başlıklı yazısı...

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Pırlanta Doğal Evler Yapı Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli Vasfi Kaya tarafından kuruldu.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Şehir Konakları Ümraniye'de teslimler başladı!

Sur Yapı'nın başlattığı Mutlu Evler Türkiye kampanyası kapsamında hayata geçirilen Şehir Konakları Ümraniye projesinde teslimler başladı. Projede 1+1'ler 920 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Mutlu Evler Yapı adres Haberi

Mutlu Evler Yapı adres

Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sırrı Şimşek tarafından 100 bin TL sermaye ile 26 Eylül'de Büyükçekmece'de kuruldu. 


Mutlu Evler Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak Kentsel dönüşüm projelerini hazırlamak ve bunları gerçekleştirmek Resmi özel ve kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri tüneller limanlar fabrikalar yollar köprüler bentler barajlar lojmanlar idare binaları gibi yapılar resmi kurum ve hizmet binaları beton asfalt karayolu liman binaları iş hanları ticari yapılar atölyeler imalathaneler ile her türlü toplu konut kooperatif meskenleri kara ve deniz yolları hava meydanları istasyonları otogarlar otoparklar garajlar çarşı magaza pazar işyeri otel motel villa pansiyon hastane cami dispanser sağlık eğitim merkezleri öğrenci yurtları...