04 / 05 / 2024

Mutlu Gayrimenkul nerede

Mutlu Gayrimenkul nerede

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre ortaklık yapısını yayınladı. Habere ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Mutlu Gayrimenkul şirket bilgilerini açıkladı!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda Mutlu Gayrimenkul'ün şirket bilgilerini açıkladı. Mutlu Gayrimenkul şirket bilgilerini aşağıda yer alan haberimizde bulabilirsiniz...

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Constructıon Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Ekici Masal Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Ekici tarafından kuruldu.

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede? Assan Gayrimenkul Tuzla projesi fiyat listesi!

Assan Gayrimenkul Tuzla projesi nerede sorusunun yanıtı ve fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Assan Gayrimenkul Tuzla projesi ile ilgili detaylar...

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından, Yatırımcı İlişkileri Bölümü yöneticiliğine Esra Mutlu'nun, yatırımcı ilişkileri bölüm üyeliğine Koray Beşok'un atanmasına ve Selen Karaman'ın yatırımcı ilişkileri bölüm üyesi olarak görevine devam etmesine karar verildi. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede? 

Tahincioğlu Gayrimenkul Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Tahincioğlu Göcek projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Filo Ve Gayrimenkul Yönetim Teknolojileri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mutlu Aydoğdu tarafından kuruldu.

Mutlu Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rana Mutlu tarafından kuruldu.

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Yatırımcılık Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 8 milyon 630 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Durası ve Evren Durası ortaklığıyla kuruldu.

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Boğaziçi Avşar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Avşar tarafından kuruldu. 

Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Karma konseptte dizayn edilen Taksim 360 projesi 952 bağımsız birimden meydana geliyor.  Peki Çalık Gayrimenkul Taksim 360 nerede?

Mensa Gayrimenkul nerede proje yapacak?

Mensa Sınai Ticari ve Mali Yatırımlar A.Ş. bağlı ortaklığı Mensa Gayrimenkul Yatırım İnşaat A.Ş faaliyet planlarını açıkladı. 

Mutlu Gayrimenkul nerede Haberi

Mutlu Gayrimenkul nerede

Mutlu Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı. Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımını yayınladı. 



Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı

Sermayedeki Payı (TL)

Sermayedeki Payı (%)


MUTLU TÜRKER HOLDİNG A.Ş.

5.332.617,81

74,89


HALKA AÇIK

1.780.166,20

25,00


DİĞER

7.911,85

0,11