04 / 05 / 2024

Mutlu Gayrimenkul ortaklık

Mutlu Gayrimenkul ortaklık

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre ortaklık yapısını yayınladı. Habere ilişkin detayları aşağıda bulabilirsiniz...

Mutlu Gayrimenkul ortakların hesaplarında kayden oluşturdu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Merkezi Kayıt Kuruluşu tarafından 22.07.2013 tarihi itibari ile ortakların hesaplarında kayden oluşturdu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çepoğlu Gayrimenkul Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mahmutçepoğlu, Ali Kemal Mahmutçepoğlu ve Yusuf Mahmutçepoğlu ortaklığında kuruldu.

Türkiye’nin jean markası COLIN’S’ten Mısır’da stratejik ortaklık! 

COLIN’S, Mısır’ın en büyük lüks gayrimenkul şirketlerinden biri olan Talaat Mostafa Grubu ile imzaladığı stratejik ortaklık anlaşmasıyla Mısır’daki mağaza sayısını 12’ye çıkarıyor.

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dg Homeart Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Derya Eğer ve Gökçe Emek ortaklığında kuruldu.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavaklı Grup İnşaat Gayrimenkul Mimarlık Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Yont ve Sedat Aygün ortaklığında kuruldu.

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Ritim Gayrimenkul Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ay ve Şermin Çelik Şirin ortaklığında kuruldu.

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Gayrimenkul Mimarlık Mühen. Yapı Proje Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Doğukan Barık ve Veysel Furkan Barık ortaklığında kuruldu.

Deniz GYO'dan ortaklık yapısındaki değişiklik açıklaması!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ortaklık yapısında dolaylı olarak oluşan değişiklik hakkında açıklama yaptı.

TMSF, Yapı Azim Ortaklık Girişim'in 7 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Yapı Azim Ortaklık Girişim A.Ş.’ye ait 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

Deniz GYO'dan ortaklık davası bildirisi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO ortaklık davası bildirisini yayınladı. 

Mutlu Gayrimenkul ortaklık Haberi

Mutlu Gayrimenkul ortaklık

Mutlu Gayrimenkul ortaklık yapısını yayınladı. Son Durum İtibariyle Sermayenin % 5 ve Fazlasına Sahip Ortaklar İle Tüzel Kişi ve Yabancı Ortaklar Arasında Dağılımını yayınladı. 



Ortağın Ticaret Unvanı/Adı Soyadı

Sermayedeki Payı (TL)

Sermayedeki Payı (%)


MUTLU TÜRKER HOLDİNG A.Ş.

5.332.617,81

74,89


HALKA AÇIK

1.780.166,20

25,00


DİĞER

7.911,85

0,11