29 / 04 / 2024

mutlu inşaat yenibosna konut projeleri

mutlu inşaat yenibosna konut projeleri

8 bloktan oluşan Yasemin Konakları 2 projesinde yer alan konutların fiyatları 530 bin TL'den başlayıp, 970 bin TL'ye kadar yükseliyor....

Düzce Millet Bahçesi 1. Etap inşaatında mutlu son!

Düzce Belediyesi ve TOKİ iş birliği ile yapımına başlanan millet bahçesi projesinin 1. etap inşaatında sona yaklaşıldı. Projede millet bahçesi 2. etap çalışmaları da tamamlanıyor.

Yenibosna'da metro inşaatı bulunan cadde çöktü!

Yenibosna'da yapımı devam metro inşaatının yakınındaki caddede çökme meydana geldi. 

Konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Türkiye'de konut satışları trendini sürdürüyor. Peki, konut satışlarındaki rekor inşaatçıları neden mutlu etmiyor?

Mutlu İnşaat Rami 1056 ödeme planı!

Mutlu İnşaat'ın projesi Rami 1056 Evleri'nde fiyatlar 330 bin liradan başlıyor. Rami 1056 projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Tek parti iktidarıyla inşaat şahlanır!

Sandıktan tek parti iktidarının çıkması, ekonominin lokomotiflerinden inşaat sektörünü de mutlu etti. Sektörün ortak görüşü, sonuçların ciddi bir canlanma ve hareket getireceği yönünde. İşte görüşler...

Baytaş İnşaat ailesinin mutlu günü!

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Kuyumcukent, Borsa binalarının inşaat ruhsatlarını aldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Yenibosna'da inşa edilecek Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası Binası ve Borsa Kule Binasına ait inşaat ruhsatlarının onaylandığını KAP'a bildirdi.

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Mutlu İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi, Dinçer Mutlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mayıs'ta Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, Yağcıoğlu İş Hanı'nda kuruldu.

Asset İnşaat Yenibosna Evleri!

Asset İnşaat Yenibosna Evleri toplam 230 adet daireden oluyor. 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek olan proje Asset İnşaat imzası taşıyor. Projenin çalışmaları devam ediyor.

Asset İnşaat Yenibosna projesi!

Çalışmaları devam eden Asset İnşaat Yenibosna projesi 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilecek. Projede stüdyo ile 1 oda 1 salon daire seçeneklerine yer verilecek.

Asset İnşaat Yenibosna projesine hazırlanıyor!

Beylikdüzü ve Bağcılar'da konut projelerine devam eden Asset İnşaat, Yenibosna'da konut projesine hazırlanıyor. 230 dairelik olarak planlanan Asset İnşaat Yenibosna projesi Eskidji'nin otopark alanına yapılacak.

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesi!

Botanica İstanbul Mutlu İnşaat fiyat listesine göre daireler 266 bin TL'den başlıyor. Toplam 28 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 522 adet daire bulunuyor.

Artaş İnşaat Yenibosna Projesi!

Nisan- Mayıs gibi satışa çıkması planlanan Artaş İnşaat Yenibosna Projesi kapsamında projelendirme çalışmaları devam ediyor. Artaş İnşaat Yenibosna Projesi'nde ön talep süreci de başladı.

mutlu inşaat yenibosna konut projeleri Haberi

mutlu inşaat yenibosna konut projeleri

Konut tiplerinin  3+1, 4+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks olarak tasarlandığı Yasemin Konakları 2'de konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


İstanbul Yenibosna'da hayata geçirilen Yenibosna Yasemin Konakları 2, 30 bin metrekare arsa alanına sahip. Proje Yenibosna Arel Koleji'nin karşısında konumlanıyor.


Mutlu İnşaat imzası ile inşa edilen Yasemin Konutları 2, 98 konut ve 5 dükkandan meydana geliyor. Konutların net alanları 145 metrekare 3+1, 167 metrekare 4+1 olarak tasarlandı.



Teslimlerin Haziran 2013'te gerçekleşeceği Yenibosna Yasemin Konutları 2'de; 3+1 konutlar 530 bin ile 580 bin TL, 4+1 konutlar 630 bin ile 680 bin TL, 4+2 dubleks konutlar 850 bin TL, 5+2 dubleks konutlar 970 bin TL arasında değişen fiyat seçenekleri ile alıcılarını bekliyor.


Peyzaj alanı için 4 bin metrekarelik kısmın ayrıldığı Yasemin Konutları 2...