06 / 05 / 2024

mutlu proje

mutlu proje

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı yazılı açıklama ile 1 Ocak 2013 ve 30 Eylül 2013 dönemine ait dokuz aylık faaliyet raporunu yayınladı...

Mutlu Gayrimenkul'ün 5 milyon liralık payı Mutlu Holding'e devredildi!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş,'nin 5.325.280,8870 TL olan hisseleri aynı ortaklık yapısı ve kısmi bölünme yolu ile Mutlu Türker Holding A.Ş'ye devredildi...

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtl Proje Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Mutlu tarafından kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 7 Temmuz 2020 tarihinde yapacağı 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verildi.

Türker Proje bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında ortakların onayına sunulmak üzere Dr. Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verili...

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Mutlu Global Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye ile bugün  kuruldu.

Sur Yapı 2017 Mutlu Evler Türkiye Kampanyası!

Sur Yapı 2017 ''Mutlu Evler Türkiye Kampanyası'' kapsamında 11 proje bulunuyor. Kampanyaya göre düşük peşinatla ve teslime kadar aylık 600 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Mutlu Evler Türkiye kampanyası 300 konutu kapsıyor!

Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası ’Mutlu Evler Türkiye’’ sloganıyla konut alıcısını bekliyor. Kampanyaya 11 proje toplam 300 konut katılıyor. Peki Sur Yapı Mutlu Evler Türkiye kampanyası hangi projelerde geçerli?

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Paslanmaz Çelik Tasarım Ve Proje Ticaret Limited Şirketi Mutlu Alkan tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akkoç Proje Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akkoç Proje Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ali Koç ve Ferit Mutlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

TOKİ Giresun Bulancak Konutları'nda proje çalışması tamamlandı!

Giresun Bulancak TOKİ evlerinde mutlu sona yaklaşılıyor. Bulancak ilçesinin çok güzel bir mevkisinde havaalanı, liman karayolu ile yakın mesafede yapılacak olan TOKİ evlerinde proje çalışması tamamlandı.

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

mutlu proje Haberi

mutlu proje


Mutlu Yatırım'dan yapılan açıklama şöyle:


 01/01/2013 - 30/09/2013 döneminine ait faaliyet raporumuz  ilişikte pdf dosya olarak verilmektedir.     


Faaliyet raporu için