28 / 04 / 2024

Mutlukent

Mutlukent

Mutlukent Mahallesi’nde bir sitenin önünde atıl halde kalan eski satış ofisi, site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Çankaya Belediyesi yetkilileri, “Yıkmayacağız, kamu yararına kullanacağız” açıklamasını yaptı.

Gebze Darıca metro hattında çalışmalar hızlandı!

Gebze- Darıca metro hattının 3 istasyon ve depo sahası için çalışmalara hızla devam ediliyor. metro inşaatının Adliye, Mutlukent ve Gebze Kent Meydanı istasyonlarıyla OSB bölgesindeki depo sahasında kazı çalışmalarına devam ediliyor.

Mutad İnşaat Danışmanlık Sağlık Hizmetleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutad İnşaat Danışmanlık Sağlık Hizmetleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ayhan Mutlukent tarafından 30 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mutlukent Vantage Ümitköy teslim tarihi!

Mutlukent Vantage Ümitköy teslim tarihi Ağustos 2018 yılı olarak belirtiliyor. Vantage Ümitköy projesi lüks 73 daireden oluşuyor...

Mutlukent Koordinat Çayyolu fiyatları!

Mutlukent Koordinat Çayyolu fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Koordinat Çayyolu projesinde peşin ödemelere yüzde 9 indirim yapılıyor...

Çankaya Mutlukent ve Çiğdem yenileniyor!

ÇANKAYA Belediyesi çalışmalarına hız verdi. Belediye Harbiye, Güvenevler, Aziziye, Koru, Alaacatlı, Bahçelievler, Çayyolu Mahallelerinin ardından Çiğdem ve Mutlukent Mahallelerinde de kapsamlı çalışmayı başlattı.

Ankara Mutlukent'te tepki çeken satış ofisi!

Mutlukent Mahallesi’nde bir sitenin önünde atıl halde kalan eski satış ofisi, site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Çankaya Belediyesi yetkilileri, “Yıkmayacağız, kamu yararına kullanacağız” açıklamasını yaptı.

Çayırova Gökdeniz Konutları 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Gökdeniz Konutları Gebze Çayırova’nın en prestijli konumunda Yapı kredi Bilgi İşlem Merkezinin karşısında, Mutlukent’e yakındır.6000 m2 üzerinde toplamda hemen teslim 128 daireden oluşmaktadır.

Ümitköy Hanımlar Lokali'nin açılışı gerçekleştirildi!

Ümitköy Mutlukent Mahallesindeki Hanımlar Lokali'nin açılışında konuşma yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlere tüm hızıyla devam ettiklerini ifade etti

Uyum Gıda Gebze Mutlukent Şubesi kapatıldı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kocaeli İli Gebze İlçesi'nde 358 metrekare net satış alanında faaliyet gösteren Gebze Mutlukent Şubesini operasyonel verimsizlik nedeni ile kapatılmasına karar verdi...

Uyum, Kocaeli'ndeki ilk mağazasını Gebze'de açtı!

Uyum Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kocaeli'ndeki ilk mağaza açılışını Gebze Mutlukent'te yaptı.

Mutlukent Haberi

Mutlukent

Mutlukent Mahallesi’nde bir sitenin önünde atıl halde kalan eski satış ofisi, site sakinlerinin tepkisine neden oldu. Vatandaşlar yapının yeşil alan üzerinde plansız bir şekilde durduğunu belirterek yıkılmasını isterken, Çankaya Belediyesi yetkilileri, “Yıkmayacağız, kamu yararına kullanacağız” dedi.


Çankaya’ya bağlı Mutlukent Mahallesi’ndeki 312 Ulusoy City sitesinin önündeki yeşil alanda bulunan atıl durumdaki plansız satış ofisi binasının, Çankaya Belediyesi tarafından kullanılacak olması site sakinlerini tedirgin etti.


Site sakinleri, müteahhit firma tarafından park alanı üzerine plansız olarak yapılan ve 2009’dan bu yana atıl durumda kalan binanın yıkılması için Çankaya Belediyesi’ne dilekçe verdi. Vatandaşların tepkisi devam ederken, binanın tadilatını sürdüren Çankaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince park alanında da çalışmalar yapıldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar ise, dilekçelerine dönüş yapılmadığını belirterek, “Evimizin önü belediye tarafından inşaat...