03 / 05 / 2024

Müyesser Durlanık

Müyesser Durlanık

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Müyesser Durlanık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle, Paşaçayırı Caddesi'nde kuruldu.

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Müyesser Durlanık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Yeni Mahalle, Paşaçayırı Caddesi'nde kuruldu.

FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FD Teknik Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ömeroğlu, Uğur Dürlü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

NRT Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

NRT Mühendislik Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Nurettin Gülden, Hüseyin Kaboğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Topatan Caddesi'nde kuruldu.

Diagonal Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Otomotiv Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diagonal Mühendislik Mimarlık Müşavirlik Otomotiv Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Arslan Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Kasım'da Kadıköy, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMD Studio İnşaat Mühendislik Mimarlık Tasarım ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Mehtap Korkmaz, Doğukan Korkmaz, Serap Korkmaz tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Halilbeyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Halilbeyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Kelime Müçük tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 21 Kasım'da Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Koca Yusuf Sokak'ta kuruldu.

Avea Genel Müdürlük binası LEED Gold Sertifikası aldı!

Avea'nın Genel Müdürlük binası da LEED Gold Sertifikası aldı Avea'nın Ümraniye Teknoloji Merkezi'nden sonra Maçka'daki Genel Müdürlük binası da enerji ve çevre tasarımında liderliği temsil eden Amerikan LEED Gold Sertifikası aldı.

Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı!

Nevşehir'de bulunan Muşkara kentsel dönüşüm projesinde yıkım bahara kaldı. Kentsel Dönüşümden Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, görüşmede bulunulan hak sahiplerinden yarısının sözleşme imzaladığını belirtti.

1961 yılında İETT ve Sular İdaresi tek genel müdürlük olacakmış!

1961 yılında, Belediye bütçede tasarruflar sağlamak üzere bağlı kurumların durumlarını tespit etmiş. İki ayrı genel müdürlük halinde çalışan İETT ve Sular İdaresi'nin birleştirilmesi için çalışmalar yapmışlar.

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roof Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Onur Yürç, Cengiz Otar tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ORC Mühendislik Mimarlık ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, M. Bilgehan Kozanoğlu, Orient Research Mühendislik tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da kuruldu.

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokakları kendine ev edinmiş kimsesizlerin barındığı Müyesser Turfan Güçsüzler Evi’ni yeniledi. Evsiz vatandaşların sıcak yuvası olan Örnekköy’deki tesis, bakıma ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaya devam edecek.

Zigana Tüneli 10 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen ay kente yaptığı ziyaret sırasında projesinin tamamlanarak 10 Kasım'da ihaleye çıkılacağı müjdesini verdiği Zigana Tüneli, özellikle kış aylarında sürücülerin en çok zorlandığı yerlerin başında geliyor.

Müyesser Durlanık Haberi

Müyesser Durlanık

Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Müyesser Durlanık tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Bağdat İnşaat Yapı Metal ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Her türlü emlakçılık faaliyetleri yürütmek b. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman, okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...