19 / 05 / 2024

Muzaffer Elmas kimdir

Muzaffer Elmas kimdir

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, halkın binalara güvensizliğinin depremde kaçışmaya yol açtığını belirterek, Ege Denizi'ndeki gibi depremlerde insanların bulundukları binalarda sakince sarsıntının geçmesini beklemeleri gerektiğini bildirdi.

Elmas Melih Araz nereden mezundur? Elmas Melih Araz kimdir?

Elmas Melih Araz kimdir? Elmas Melih Araz’ın mesleği nedir? Elmas Melih Araz nereden mezundur? İşte detaylar!

Burak Elmas Kimdir?

Burak Elmas kimdir? Burak Elmas’ın mesleği nedir? Burak Elmas hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Muzaffer Yıldırım kimdir?

The Stay Otelleri'nin sahibi ve kurucusu Muzaffer Yıldırım kimdir? Muzaffer Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Muzaffer Yıldırım'ın biyografisi...

Sakarya'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos 1999 Marmara depremini Sakarya’da yaşayan ve o zamanlar Sakarya Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığını yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas, önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer Gülçur kimdir?

Erdoğan Elmas ve Ertur Yener' le birlikte gerçekleştirdiği çok sayıda büro ve kamu binasıyla tanınan Mimar Zafer Gülçur kimdir? Mimar Zafer Gülçur, başka hangi projelere imza attı?

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Elas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elas Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Elmas, Yücel Gül, Cihan Tınmaz tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Muzaffer Şimşek kimdir?

Sinop Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek kimdir?Muzaffer Şimşek, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muzaffer Şimşek, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Muzaffer Şimşek..

Muzaffer Elmas: Binalara güvensizlik deprem sırasında kaçışmaya yol açıyor!

SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, halkın binalara güvensizliğinin depremde kaçışmaya yol açtığını belirterek, Ege Denizi'ndeki gibi depremlerde insanların bulundukları binalarda sakince sarsıntının geçmesini beklemeleri gerektiğini bildirdi.

Muzaffer Atılgan kimdir?

Muzaffer Atılgan, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 43. sırada yer alıyor. Peki Muzaffer Atılgan? Muzaffer Atılgan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Karasu Meslek Yüksekokulu ek binasının temeli atıldı!

Sakarya Üniversitesi Karasu Meslek Yüksekokulu’nun ek binasının temeli dün törenle atıldı. Törene Vali Mustafa Büyük, SAÜ Rektörü Muzaffer Elmas, Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu, katıldı...

Sakarya Meslek Yüksekokulu yeni binaya taşınacak!

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, Sakarya Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yılmaz Güney ile birlikte, Camili Mahallesinde Sakarya Meslek Yüksekokulu’nun taşınacağı binada incelemelerde bulundu...

Muzaffer Elmas kimdir Haberi

Muzaffer Elmas kimdir

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Muzaffer Elmas, halkın binalara güvensizliğinin depremde kaçışmaya yol açtığını belirterek, Ege Denizi'ndeki gibi depremlerde insanların bulundukları binalarda sakince sarsıntının geçmesini beklemeleri gerektiğini bildirdi.


Elmas, yaptığı yazılı açıklamada, depremin ardından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmalarının 2006-2007 yıllarına kadar yavaş ilerlediğine işaret ederek, Van Depremi'nin ardından devletin elden geçirilme konusunda zorlayıcı ve yönlendirici tavrıyla sorunun çözülmeye başlandığını anımsattı.


Riskli yapı stokunun çözümünden başka yol bulunmadığına dikkati çeken Elmas, şunları kaydetti:


"Tek çare, depreme dayanıksız yapı stokunun yönetmeliklere uygun hale getirilmesidir. Şu anda hükümetin politikalarını, yaptıklarını destekleyen bir durum, onlar zaten bunu yapıyor ama pek çok dirençle de karşılaşıyorlar. Halkın binalara güvensizliği deprem sırasında kaçışmaya yol açıyor. İnsanlar, panik içinde evleri ve binaları boşaltıp kaçıyor. Görüntüler, ‘binam depreme dayanıklı değil’ algısını çok...