02 / 05 / 2024

Muzaffer Kaptan vefat

Muzaffer Kaptan vefat

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Ünlü futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi komşusuna evini kaptırdı!

Trafik kazası sonucunda vefat eden Samsunsporlu milli futbolcu Muzaffer Badalıoğlu’nun annesi İzmir’deki 3 katlı evini sahte imzayla dolandırıcılara kaptırdı.

Muzaffer Kaptan vefat etti!

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

İzmitli Gayrimenkul Danışmanı Kadir Keskinoğlu vefat etti!

İzmit TURYAP Yahya Kaptan Temsilcisi'nin Gayrimenkul Danışmanı ve Türk Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) üyesi olan 43 yaşındaki Kadir Keskinoğlu geçirdiği beyin kanaması nedeniyle vefat etti.

Mimar Hüseyin Kaptan vefat etti!

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Prof. Hüseyin Kaptan hayatını kaybetti.

Aras Deniz İnşaat'ın acı günü: Ekrem Yücel vefat etti!

Aras Deniz İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Alpaslan'ın kayınpederi Ekrem Yücel vefat etti. Cenazesi 31 Mart 2015 Salı günü (bugün) defnedilecek olan Yücel için Aras Deniz İnşaat taziye ilanı yayınlattı..

Sepa Alüminyum'un acı günü! Ali Muzaffer Eşsiz vefat etti!

Sepa Alüminyum A.Ş şirket ortaklarından Ali Muzaffer Eşsiz 15.10.2014 Çarşamba günü vefat etti. Merhumun cenazesi Bursa Orhangazi Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Ayhan Coşkunoğlu vefat etti! Karayolları Müdürlüğü'nün acı günü!

Eski Karayolları Genel Müdürleri'nden Atalay Çoşkunoğlu'nun eşi Ayhan Coşkunoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Alsancak Hocazade Cami'nden kalkacak...

İsmail Edip Erten vefat etti! Eko ve Prekons İnşaat'ın acı günü!

Eko İnşaat, İmetur Turizm İnşaat ve Prekons İnşaat'ın kurucularından Yüksek İnşaat Mühendisi İsmail Edip Erten vefat etti...

Muhammet Kaya vefat etti! Şua İnşaat'ın acı günü!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya'nın babası Muhammet Kaya dün vefat etti

Fatma Adiloğlu vefat etti! İnşaat İşveren Sendikası'nın acı günü!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhan Adiloğlu'nun annesi Fatma Adiloğlu vefat etti

İnşaat Yüksek Mühendisi Zeki Kasman vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Yüksek Mühendisliği 1956 mezunu Zeki Kasman vefat etti

Eski İstanbul Belediye Meclis Başkanı Ahmet Adalı vefat etti!

Eski İstanbul Belediye Meclis Başkanı ve Emekli İstanbul 9. Noteri Av. Ahmet Ertuğrul Adalı vefat etti...

Muzaffer Kaptan vefat Haberi

Muzaffer Kaptan vefat

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'un uçuşlarını gerçekleştiren Muzaffer Atıcı kaptan Korona'dan dün akşam vefat etti.

Evli ve 2 kız çocuğu babası olan Atıcı Türk Silahlı Kuvvetleri'nden emekli olduktan sonra özel sektöre helikopter pilotu olarak çalışmıştı.

Türkiye'de sivil havacılığın özelde ise helikopterin gelişimine büyük katkı sağlayan Muzaffer Kaptan onlarca iş adamını helikopter sahibi yapmıştı. Ayrıca İstanbul'un ilk özel heliport işletmesinin kurulmasına ve geliştirilmesine öncülük etmişti.

Havadanemlak.com ve havadanemlakvideo.com'da birlikte uçuşlar gerçekleştirdiğimiz Muzaffer Kaptan projemize büyük katkı şağlamıştı. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Muzaffer Atıcı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

Ruhun şad olsun Muzaffer Kaptan... Bu dünyada kimseyi incitmedin. Allah da seni incitmesin... Mekanın cennet olsun. 

Muzaffer Atıcı kimdir?

Kata Havacılık Okulu'ndan 1976-1977 yılında ikincilikle mezun oldu. 1996-200 yılları arasında 4 yıl 7 ay Sancak Havacılık Okulu Müdürlüğü yaptı. 2000...