25 / 07 / 2024

Muzaffer Oflaz kim

Muzaffer Oflaz kim

Bir dönem devletten ciddi şekilde taahhüt işi alan Oflaz Şirketler Grubu, taahhüt işlerini azaltıp bu alandan çıkmayı planlıyor. Grup, konut yatırımlarına ağırlık verecek..

Muzaffer Yücel: Projeler doğru yapılmalı!

Muzaffer Yücel, "ÇED sürecinin etkin uygulanabilirliğini engelleyen, önlem alma ilkesi kapsamında özüne aykırı olan ve çevrenin korunması ile ilgili diğer düzenlemelerle çelişen tüm yasal düzenleme hükümlerinin yürürlüğe girmesine son verilmelidir ' dedi.

Tapu harcını kanunen kim öder?

Taşınmaz mal alım satım işlemlerinin eksiksiz gerçekleşebilmesi için gerekli belgelerin temin edilmesi ve tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki, tapu harcını kanunen kim öder? İşte yanıtı..

Oflaz Lekule Kartal'da yüzde 10 ön satış indirimiyle! Hemen tapu teslim daireler!

Oflaz Lekule Kartal'da yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 ön satış indirimi sürüyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede 120 aya kadar da vadelendirme yapılıyor.

Kapıcı tazminatı kim öder?

Kapıcıya ödenecek tazminat, 4857 sayılı İş Kanunu esaslarına göre hesaplanıyor. Kapıcı giderlerine tüm maliklerin eşit olarak katılmaları gerekiyor. Peki, kapıcı tazminatı kim öder? Malik mi kiracı mı?

Oflaz Lekule'de 0 peşinat, yüzde 10 ön satış indirimiyle!

Oflaz Lekule projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme seçenekleri kapsamında peşinat ödemeden 120 ay vadelendirme yapılıyor. Projede ayrıca yüzde 10 ön satış indirimi sağlanıyor.

Oflaz İnşaat Lekule Kartal!

Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesinde 7 farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Satış süreci devam eden proje ön satışlarına özel olarak yüzde 10 indirim uyguluyor.

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule!

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılan projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.

Havvanur Yurtsever kim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yönetim kurulunda, "Kesinleşmiş Bağımsız Üye Adaylığı" kabul edilen Havvanur Yurtsever kim? İBB Meclis üyesi olan Havvanur Yurtsever'in özgeçmişi...

Kim Kardashian Kaplumbağa Adası'nı satın alacak!

Kim Kardashian Avustralya'da ada alma hazırlığında.5 milyon dolar değer biçilen Queensland'daki Kaplumbağa Adası'nı satın almak için girişimde bulunan Kardashian adaya kızı North için oyun parkı inşa etmek istiyor.

Sit alanını kim ilan eder?

Tarih öncesinde yaşayan medeniyetler hakkında bilgilere ulaşabileceğimiz alanlara sit alanları deniyor. Sit alanları koruma altında oluyor. Peki, sit alanlarını kim ilan eder? İşte, sit alanlarının tespiti!

Muzaffer Külcü: Çorum Sosyal Konut projesi için engel kalmadı!

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü makamında düzenlediği basın toplantısında Sosyal Konut Projesi’nin Mimar Sinan Mahallesi’nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

BİM'in sahibi kim?

1995 yılında hayatımıza giren Birleşik Mağazalar A.Ş. veya kısaca BİM mağaza sayısı ve yıllık ciro bakımından Türkiye'nin en büyük perakende kuruluşu. Peki BİM'in sahibi kim?

Yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanma izni, ruhsatlı binalar için, yapının ruhsat ve eklerine uygun olarak tamamlandığını gösteren belediyenin ilgili birimleri tarafından düzenlenen belge olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Yapı kullanma iznini kim alır?

Muzaffer Oflaz kim Haberi

Muzaffer Oflaz kim

Bir dönem İstanbul'da devletten ciddi şekilde taahhüt işi alan Oflaz Şirketler Grubu, demir, çimento, beton gibi ana kalemlerde fiyat farkının ödenmemesi nedeniyle, taahhüt işinden çıkma kararı aldı. 10 yıl öncesinde işlerinin yüzde 80'e yakınının kamuya yaptıkları taahhüt işlerinden oluştuğunu söyleyen Oflaz Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Oflaz, "Halen işlerimizin yarısı taahhüt, yarısı konut. Artık bu işi yüzde 60 konut, yüzde 40 taahhüt şeklinde yapmak istiyoruz. Çünkü elimizde taahhüt işi için ciddi makine parkı bulunuyor. O yüzden bir süre daha bu işte olmayı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Fiyat farkı yerine TÜFE - ÜFE uygulamasını getirdi


"Eskiden beton-çimento, demir, kereste, sınayi ürünleri ve işçilik olmak üzere 5 ana alanda fiyat farkı verilirdi. Ancak son yıllarda bu fiyat verilmez oldu. TÜFE ve ÜFE'ye göre...