28 / 04 / 2024

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule!

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılan projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.



Oflaz Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Le Kule projesi Kartal - Yakacık'ta yükseliyor. Proje zemin + 18 katlı olarak hayata geçiriliyor. 


Açık havuz, çocuk parkı, havuz cafe ve fitness center gibi sosyal donatı alanlarına yer verilen Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. 


Daire büyüklüklerinin 81 metrekareden başlayıp, 132 metrekareye kadar ulaştığı Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde yüzde 10 ön satış indirimi yapılıyor.


Peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılan Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. 7 farklı tipte dairenin yer aldığı projede daireler adalar ve deniz manzarasına sahip. 


Oflaz İnşaat Kartal Le Kule, Kartal Metro İstasyonu'na 2 dakika, Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne 5 dakika uzklıkta yükseliyor. 


Le Kule nerede?

Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık – Kartal /  İstanbul 


Le Kule iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön