11 / 05 / 2024

kartal konut projesi 2015

kartal konut projesi 2015

Manzara Adalar'da yüzde 8 oranında indirim yapılıyor. Projede 975 daire, 234 ofis ve 31 ticari birim yer alıyor. İşte Manzara Adalar İş GYO fiyat...

Manzara Adalar Evleri Kartal satılık!

Manzara Adalar Evleri Kartal satılık daire büyüklükleri 62 metrekare ile 291 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 1 peşinatla ödemelerin yapıldığı projede toplam 975 adet daire yer alıyor.

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule!

Oflaz İnşaat Kartal Le Kule projesinde çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor. Peşinatsız 120 aya kadar taksit yapılan projedeki dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

VN Kartal konut projesi lansmana özel fiyatlarla satışta!

Neva Prestij Yapı tarafından inşa edilen VN Kartal konut projesi satışa çıktı. Projede 884 adet konut yer alacak. İşte lansmana özel fiyatlar...

Kartal'daki markalı 6 konut projesi!

İstanbul'da Kartal bölgesinde birçok konut projesi bulunuyor. Konut geliştiricilerinin uğrak noktası olan bölgede daire seçenekleri ağırlıklı olarak 1 oda 1 salonlardan başlıyor...

Maltepe'deki markalı 6 konut projesi!

Konut yatırımlarında adından sıkça söz ettiren Maltepe İlçesi Kadıköy, Kartal, Sancaktepe ve Ataşehir ilçeleriyle komşu olmasıyla ön plana çıkıyor. Peki Maltepe'de hangi konut projeleri yoğun ilgi görüyor? İşte Maltepe'deki markalı 6 konut projesi...

İstanbul'un ucuz bölgelerindeki 50 konut projesi!

Gayrimenkul sektöründeki gelişmeler konut fiyatlarında artışa neden oldu. Kurtköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Çekmeköy, Maltepe, Kartal ve Tuzla gibi bölgelerde uygun fiyata ev sahibi olunabiliyor. İşte bölgelerdeki 50 konut projesi...

Ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi!

İşte Kurtköy, Esenyurt, Beylikdüzü, Çekmeköy, Maltepe, Kartal, Tuzla bölgeleri başta olmak üzere orta ve alt gelir gruplarına hitap eden ulaşılabilir fiyatlı 50 konut projesi..

Royal Garden Kartal konut teslimi!

Royal Group tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Royal Garden projesi beş blok olarak planlandı. Royal Garden Kartal konut teslimi ne zaman?

DKY Sahil Kartal Atalar projesi!

DKY Sahil Kartal Atalar projesi, denize sıfır konumu ve Adalar manzarasına hakim daireleriyle Atalar Sahil Sitesi'nin yerinde yükselecek. DKY Sahil Kartal projesinde 140 konut olacak...

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Deniz Yıldızı Kartal projesi iptal oldu!

İbrahim Dumankaya Holding bünyesindeki DKY İnşaat'ın geçen yıl ön talep toplamaya başladığı Deniz Yıldızı Kartal konut projesi iptal edildi. Proje Kartal sahilinde inşa edilecekti...

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları!

DKY İnşaat DKY Kartal konut fiyatları 452 bin TL’den başlangıç gösteriyor. DKY İnşaat DKY Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık ’ta inşa ediliyor.

kartal konut projesi 2015 Haberi

kartal konut projesi 2015

Manzara Adalar projesindeki dairelerin alanları 62 metrekareden başlıyor ve 291 metrekareye kadar ulaşıyor. Projede satışlar devam ediyor. Proje Kartal'da inşa ediliyor. 


Manzara Adalar projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. 313 bin 500 metrekare alan üzerinde yükselen projede 975 adet daire bulunuyor. 


Manzara Adalar İş GYO fiyat

1+0 evler 267 bin 700 TL

1+1 evler 342 bin 100 TL

2+1 evler 577 bin TL

3+1 evler 896 bin TL

4+1 evler 1 milyon 518 bin TL


Manzara Adalar'da kapalı/açık yüzme havuzu, fitness center, SPA alanı, hobi odalar, çocuk kulubü, açık çocuk havuzu, spor kompleksi gibi alanlar bulunuyor. 


2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Manzara Adalar Kartal projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5...