06 / 05 / 2024

Muzaffer Tağıl kimdir

Muzaffer Tağıl kimdir

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

En trendler arasında yer alan renkli taşlı yüzükler ne kadar? Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ın en trend yüzükleri arasında yer alan ve büyük beğeni toplayan renkli taşlı yüzüklerin fiyatları merak ediliyor. İşte Altınbaş 9 Aralık 2022 fiyat listesi.

Taşlı Trabzon set fiyatları ne kadar? Taşlı Trabzon set fiyatı kaç TL? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Trabzon hasır setler geçmişten bu güne beğenerek taktığı en özel setler arasında yer alıyor. Görenleri adeta kendine büyüleyen taşlı Trabzon hasır setlerin fiyatları merak ediliyor. Peki Trabzon hasır set fiyatları ne kadar? Elizi 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50’ye varan indirim! İşte, Blue Diamond 24 Eylül 2022 fiyat listesi...

Renkli taşlı pırlanta yüzüklerde yüzde 50'ye varan indirim başladı. Blue Diamond renkli pırlanta yüzükler şimdi kaçırılmayacak fiyata.  Peki Blue Diamond pırlanta yüzükler ne kadar? Blue Diamond renkli taşlı pırlanta yüzük fiyatları kaç TL? İşte Blue Diamond renkli pırlanta yüzük 24 Eylül 2022 fiyat

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Muzaffer Tağıl kimdir Haberi

Muzaffer Tağıl kimdir

Otelcilik hayatına Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak başlayan ve 41 yıllık meslek hayatının son yirmi yılını Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük görevini yetiren Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Milliyet'ten Yusuf Çınar'ın haberine göre; oteli, gerekli tadilatların ardından 1 Nisan 2021’de Türk turizminin hizmetini sokacağını belirten Tağıl, “1998 yılında Karaca Otel Sahibi Mustafa Kaya’nın isteği ile ilk genel müdürlüğümü aldım. Dostluğum ve samimiyetim hiç bitmedi, destekleri ve benim arzumla kendisine ait olan İzmir’in sembolü Atlas Oteli’ni kiraladım. Kendi butik otelimi işletmek kendi işyerimde çalışan olmak isteğime kavuştum” açıklamasında bulundu. 

Muzaffer Tağıl kimdir? 

Çeşitli otellerde genel müdürlük yapan turizmi Muzaffer Tağıl, Medical Park İzmir Hastanesi icra kurulu üyesi oldu. İcra kurulu üyeliğinin yanısıra kurumsal iletişim koordinatörü olarak da görev yapacak olan...