30 / 04 / 2024

MVK Golf Sahası ne durumda

MVK Golf Sahası ne durumda

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Koç’un Riva'daki Golf Sahası için yeni plan!

Beykoz'da hayata geçirilecek Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikme yaşandı. Bunun üzerine hazırlanan yeni planı da İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından dün askıya alındı...

Düşler Vadisi Riva'da konut satışları hız kesmedi!

Riva’da gayrimenkul satışları hız kesmedi. Bölgenin cazibesi, şehrin içinde ama doğayla baş başa konumu, golf sahası ve Riva Kanal projesi gibi yeni yatırımlarla arttı.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kemer Country'de önce ipotek sonra imar izni iddiası!

Demirören Holding’in, sahibi olduğu Göktürk Kemer Country’de villa yapacağı golf sahasının bir kısmını, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından imara açılmadan önce ipotek ettirdiği iddia edildi.

Mustafa Vehbi Koç Golf Sahası'nda çalışmalar başlıyor!

Beykoz'da Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası'nda çalışmalar önümüzdeki haftalarda başlıyor...

MVK Golf Sahası ne durumda Haberi

MVK Golf Sahası ne durumda

İstanbul'un Beykoz İlçesi'ne bağlı Göllü Mahallesi, Sıtmapınar Mevkiideki 223 bin 823,63 metrekarelik alanda yapılacak Mustafa V. Koç Golf Sahası için Bakanlık onayı çıktı.

“Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı alınan proje, Ark İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Golf sahası için çalışmalara önümüzdeki haftalarda başlanması bekleniyor.

16 milyon 900 bin TL'ye mal olacak  MVK Golf Sahası, ile ilgili olarak; Beykoz, Göllü Mahallesi, 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-14-15-16-17 parsel 1/5000 Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği müracaatları gerçekleştirilmiş olup, süreç devam ediyor.

Proje alanına en yakın yerleşim alanı, güneybatıda 130 metre mesafedeki Paşamandıra Mahallesi olup, proje alanın güneyinde 50 metre mesafede ticari alanlar (işyeri) ve Göllü Mahallesine bağlı konut yer alıyor. En yakın sağlık kuruluşu yaklaşık 4,5 kilometre (kuzeybatı...