16 / 05 / 2024

My Anadolu İnşaat iletişim

My Anadolu İnşaat iletişim

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Ckr İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yiğit Çakır tarafından kuruldu.

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Anadolu İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Sütcü ve Murat Bulut ortaklığında kuruldu.

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Can İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Can tarafından kuruldu.

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Anadolu İnşaat Ve Maden Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Ebru Esra Yakut, Engin Kutluk, Su Erdem ve Eda Medya Reklamcılık Hizmetleri İnşaat Sanayi ortaklığında kuruldu.

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My World İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hülya Türk tarafından kuruldu.

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Cihangir İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da Murat Şahbaz ve Yaşar Turan ortaklığında kuruldu.

My Kentim İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

My Kentim İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da Mustafa Yavuzarslan tarafından kuruldu.

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Yavuz İnşaat Endüstri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yavuz, Muhammer Yavuz ve Yusuf Can Yavuz ortaklığında kuruldu.

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Era Anadolu İnşaat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myçet İnşaat Turizm Ve Lojistik Sanayi Dış Ticaret Limited Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Bilgiş tarafından kuruldu.

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Best İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile Mecid Dizman ve Baran Subaşı  tarafından kuruldu.

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My San İnşaat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

My Anadolu İnşaat iletişim Haberi

My Anadolu İnşaat iletişim

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 


My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis...