26 / 07 / 2024

my bade otel icra

my bade otel icra

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 4 yıldızlı My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otel için 150 milyon TL bedel isteniyor. 

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Turizm Otel İnşaat Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Suat Kaçhan tarafından kuruldu.

My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı!

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde yer alan 4 yıldızlı My Bade Otel icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan otel için 150 milyon TL bedel isteniyor. 

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Ağaoğlu basın gezisi 17-19 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 17 – 19 Mart tarihleri arasında geleneksel basın buluşmasını Uludağ’da My Mountain Otel’de gerçekleştirecek.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ağaoğlu My Mountain Otel kış tatilini uzatmak isteyenleri ağırlıyor!

Türkiye’de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain Otel’de karın en güzel zamanı yaşanıyor. Hafta sonu kaçamağı için de mükemmel bir alternatif olarak misafirlerini bekliyor.

İbrahim Tatlıses İzmir'de otel alıyor!

Amerika'da geçirdiği ameliyatın ardından 9 gün yoğun bakımda kalan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in İzmir'e yerleşme planı olduğu ortaya çıktı. Tatlıses, uzun süredir gözünün üzerinde olduğu İzmir'deki My Otel'le ilgili bilgi aldı.

Demirli My City ulaşım!

Demirli My City ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Anadolu Yaka'sı Kadıköy İlçe'si Göztepe'de, Hilton Otel'in hemen arkasında yer alıyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

My Yıldız, Çermik'e 5 yıldızlı termal otel yapıyor!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB)3 bin metrekaresi kapalı, toplam 10 bin metrekare alanda un üretimi gerçekleştiren My Yıldız Gıda, kaplıcaları ile ünlü Çermik ilçesine 5 yüdızlı termal otel yapacak...

Hane, Bade ve My Nar projeleri konfor sunuyor!

Hane, Bade ve My Nar projeleri ile kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ettiği kanıtlayan Fiyap İnşaat, Narlıdere'nin en güzel manzarasına sahip projeleri arka arkaya sunuyor

Ali Ağaoğlu My Office 212'nin yanında birde otel yapacak!

Ağaoğlu My Office projesinin yanına 6 katlı 156 odalı otel inşa edecek. İnşaat martta başlıyor

Ağaoğlu My City Hotel ile şehir otelciliğine hazırlanıyor!

Dolulukların yüzde 90'ı bulduğu, oda fiyatlarının Avrupa seviyesini yakaladığı istanbul'da otel yatırımları tüm hızıyla sürüyor. Ağaoğlu Grubu, Ümraniye'de 114 odalı My City Hotel ile şehir otelciliği için hazırlanıyor &nb

my bade otel icra Haberi

my bade otel icra

İstanbul İli Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi'nde bulunan  4 yıldızlı My Bade Otel 150 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan otelin ilk ihale tarihi 29 Mayıs 2018 olarak belirlendi. 

9 Katlı Betonarme Karkas Otel ve Arsası niteliğindeki gayrimenkul, betonarme karkas statik sistemde inşa edildi. Zemin katında cephe aldığı Abide-i Hürriyet Caddesi üzerinde otele giriş, otoparka giriş ve de üç ayrı mağaza bulunuyor. 

Tapu Kaydı: İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi, 1038 ada, 64 parsel sayılı, 860.87 metrekare yüzölçümlü '9 Katlı Betonarme Karkas Otel ve Arsası' vasıflı taşınmaz.

Özellikleri : Satışa konu İstanbul İli, Şişli İlçesi, Şişli Mahallesi, Abide-i Hürriyet Caddesinde bulunan 179 kapı numaralı, Tapuda 1038 ada, 64 parselde kayıtlı, 860,87 m2 yüzölçümlü arsa üzerindeki '9 Katlı Betonarme Karkas...