04 / 05 / 2024

my family fiyat listesi

my family fiyat listesi

Esenyurt My Family Konutları 255 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Esenyurt My Family fiyat listesi!

Esenyurt My Family fiyat listesi kapsamında daireler 144 bin liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt My Family Evleri projesi Ersa İnşaat ve Hyt İnşaat tarafından yükseliyor...

My Family fiyat listesi!

My Family fiyat listesi kapsamında yer alan konutların fiyatları 130 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

My Family fiyat!

255 adet daireden meydana gelen My Family projesinde daire teslimleri 10 ay sonra gerçekleşecek. My Family fiyat listesi kapsamında projede yer alan daireler minimum 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor...

My Hill Garden 2 fiyat listesi 2023!

Kain İnşaat imzasıyla hayata geçen My Hill Garden villa projesinin tüm ayrıntıları belli oldu. Peki, My Hill Garden villa fiyatları ne kadar? My Hill Garden konut özellikleri neler? İşte detaylar...

Çay tiryakilerine özel Tefal BJ201F My Tea çay makinesi satışta! İşte özellikleri ve fiyatı...

Zaman ve mekân fark etmeden sürekli çay içmek isteyen ve çay içmeden kendine gelemeyen tiryakiler için Tefal güvencesiyle yeni bir çay makinesi satışa sunuldu. Bu kapsamda, Tefal BJ201F My Tea çay makinesinin en uygun nerede satıldığı ve hangi özelliklerinin bulunduğu merak konusu oldu.

Özdilek'ten Anneler Günü'ne özel hediye! Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL?

Yılın en özel, en kıymetli günlerinden biri olan Anneler Günü’ne birkaç gün kala Özdilek Ev Tekstili, annelerini güzel bir hediye ile mutlu etmek isteyenlere yeni koleksiyonu Özdilek For My Mother Nevresim Takımı’nı sundu. Peki Özdilek For My Mother Nevresim Takımı kaç TL? İşte fiyatı...

Beylikdüzü'ne Family 1-2 projesi geliyor!

Uçarlar Yapı, Family 1-2 projesini hayata geçiriyor. Aralık 2016'da başlamayı planladığı yeni projesinde metrekare fiyatı bin 100 dolar olarak belirlendi.

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat!

Ağaoğlu My Home Maslak güncel fiyat listesi 662 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler hemen yapılıyor...

Ağaoğlu My Newwork Ofis teslim tarihi!

Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 6 bin 40 dolardan başlıyor. Projede 200 ofis yer alıyor...

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

Ataşehir My Newwork'te teslimler 2017'de!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen My Newwork'te teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin 40 dolardan başlangıç gösteriyor.

Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 6 bin dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Ataşehir'de inşa edilen My Newwork projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Projede ofislerin metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor.

Ataşehir Ağaoğlu My Newwork'te metrekaresi 5 bin 20 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Ataşehir Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesi 2017'de teslim!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yer alan Ağaoğlu My Newwork projesinde metrekare birim fiyatı 5 bin 20 dolardan başlıyor. Proje 2017 yılında teslim edilecek.

my family fiyat listesi Haberi

my family fiyat listesi


Esenyurt My Family Konutları İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt 'ta yükseliyor. Proje Ersa İnşaat ve Hyt İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Esenyurt My Family 'de 255 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Esenyurt My Family Konutları kapsamındaki 1+1 daireler 55 metrekare ve 90 metrekare, 2+1 daireler 83 metrekare, 3+1 daireler 142 metrekare büyüklüğe sahip.


My Family fiyat listesi:

My Family fiyat listesi kapsamında minimum fiyat 140 bin lira olarak belirlendi. 


Esenyurt My Family Konutları 'nın sosyal alanları arasında; kapalı otopark, çocuk oyun alanları, hamam, sauna, fitness center, dinlenme alanları, yüzme havuzu mevcut.


Esenyurt My Family ulaşım:

Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi 1982 Sokak No: 6 Esenyurt / İstanbul


Esenyurt My Family iletişim:

Esenyurt My...