07 / 05 / 2024

My Gross market zinciri

My Gross market zinciri

Konya'da süpermarket anlamında atılım yapan My Gross marketleri, Anadolu Sanayi girişi ve Konya Park şubelerinin ardından, Adalet Plaza' daki 3. Şubesini de hizmete soktu.

Anpa Gross’dan ucuz meyve sebze! 

Anpa Gross marketleri sık sık kampanyalar yaparak birçok ürünü tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.  Kurban Bayramının gelişiyle hemen hemen her market özel ürün ve indirimler yaptı. Bunlardan biri de Anpa Gross oldu. ‘’Kazançlı Alışverişin Adresi’’ sloganıyla uygun fiyatlı ürünler sunuyor.

Anpa Gross Marketlerinde Bayram Festivali Devam Ediyor! Her Şey Çok Ucuz!!!

Anpa Gross marketleri sık sık kampanyalar yaparak birçok ürünü tüketiciyle buluşturmaya devam ediyor.  Kurban Bayramının gelişiyle hemen hemen her market özel ürün ve indirimler yaptı. Bunlardan biri de Anpa Gross oldu. 1 Temmuz itibariyle ‘Bayram Festivali’ adı altında özel indirimler yapan Anpa G

M1 Kartal AVM, Anpa Gross Market’e kiralandı!

M1 Kartal AVM 2021 yılı itibarıyla 30 senelik sektör tecrübesi ile perakendenin parlayan yıldızları arasında yer alan Anpa Gross Market’e kiralandı.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 31 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 34 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Hayat Tepe 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hayat Tepe'de yer alan 40 konut,  2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 43 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Arel Üniversitesi Güneşli'ye tıp fakültesi kuruyor!

2007 yılında kurulan Arel Üniversitesi yeni fakültesini Güneşli'de hayata geçiriyor. Güneşli Metro Gross Market'in yerinde yükselecek olan fakültenin ne zaman tamamlanacağı henüz belli değil.

Özak Hayat Tepe ve Metre Groos Market'in 2015 değerlemesi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi'nde yer alan Hayat Tepe Konut Projesi (ÖZAK GYO A.Ş. Hissesi) ve Metro Gross Market'e ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

My Gross Konya'da 3.şubesini açtı!

Konya'da süpermarket anlamında atılım yapan My Gross marketleri, Anadolu Sanayi girişi ve Konya Park şubelerinin ardından, Adalet Plaza' daki 3. Şubesini de hizmete soktu.

Newista Life'da satılık market! Metrekaresi 2 bin lira!

Esenyurt Newista Life’da yer alan gross market ünitesi satışa çıktı. Avm alanının alt katında yer alan market ünitesi 2 bin 980 metrekare büyüklüğe sahip

Karden, Metro Gross Market binasını 4,5 ayda tamamladı

Karden İnşaat son olarak Merter"de bulunan Metro Gross Market binasını 4,5 ay gibi kısa bir sürede tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı

Karden İnşaat, Merter Metro Gross Market'i tamamladı!

Sektörün deneyimli firmalarından Karden İnşaat son olarak Merter’de bulunan Metro Gross Market binasını kısa bir sürede tamamlayarak başarılı bir projeye daha imza attı.

My Gross market zinciri Haberi

My Gross market zinciri


Marketin açılışına AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, SELSIAD Başkanı İsmail Hakkı Kolat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan My Gross Yönetim Kurulu Üyesi Arif Özbabacan, açılışa katılan herkese teşekkür ederek "My Gross olarak 3. Şubemizi hizmete sokmanın heyecanını yaşıyoruz. Dünyada ve Türkiye'de giderek yaygınlaşan Gross marketlerden bir tanesi olarak Konya'da da aktif olarak hizmet veriyoruz, inşallah hizmet ağımız genişleyecek. Katılımcılara teşekkür ediyorum" dedi. SELSIAD Başkanı İsmail Hakkı Kolat ise, "Konya merkezli marketlerimizin açılması bizlere son derece sevinç veriyor. Bir Konyalı olarak hep Konya markalarını tercih ediyoruz. Arif ve Cemal kardeşlerimiz de açtıkları bu güzel marketler ile şehrimize en iyi hizmeti veriyor.

Şehrimize böyle bir değeri kattıkları için kendilerine teşekkür ediyoruz" diye konuştu. Konuşmaların...