03 / 05 / 2024

My Mountain oteli nerede

My Mountain oteli nerede

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Ağaoğlu basın gezisi 17-19 Mart'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, 17 – 19 Mart tarihleri arasında geleneksel basın buluşmasını Uludağ’da My Mountain Otel’de gerçekleştirecek.

Ali Ağaoğlu Uludağ’da sucuk partisi düzenledi!

Ünlü İşadamı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu'nun 2. düğünü için yaklaşık 2 bin yakınını Uludağ'daki Ağaoğlu My Mountain Otel'de ağırlıyor. Ağaoğlu Uludağ’da ağırladığı misafirleri için sucuk partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Ağaoğlu My Mountain 4 mevsim açık kalacak!

Türkiye’de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain, sadece kış aylarında kayak sporu meraklıları için değil, 4 mevsim doğa sporları meraklıları içinde açık olacak.

Ağaoğlu My Mountain 12 ay hizmet verecek!

Türkiye'de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain sadece kış aylarında kayak sporu meraklıları için değil, dört mevsim boyunca doğa sporları meraklıları için de açık olacak.

Ağaoğlu My Mountain Otel kış tatilini uzatmak isteyenleri ağırlıyor!

Türkiye’de kış turizminin akla gelen ilk markası Ağaoğlu My Mountain Otel’de karın en güzel zamanı yaşanıyor. Hafta sonu kaçamağı için de mükemmel bir alternatif olarak misafirlerini bekliyor.

Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına Sofia Larina ile geldi!

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı. Ali Ağaoğlu My Mountain'in açılışına sevgilisi ile geldi...

Ali Ağaoğlu çalışanlarına özel gece düzenledi!

Ali Ağaoğlu Uludağ'da açtığı yeni oteli My Mountain'in çalışanları için özel düzenledi. Ağaoğlu otelin 1200 personelliyle bir araya geldi...

Ali Ağaoğlu, konuklarını Ağaoğlu My Resort'te ağırladı!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, Uludağ'daki oteli Ağaoğlu My Resort'un her mevsim ayrı bir güzelliği olduğunu göstermek için hafta sonları İstanbul elitlerini dağda ağırlıyor.

Ali Ağaoğlu Emlak Konut GYO 'yu halka arzda geçmek istiyor!

Türkiye"nin önde gelen marka konut üreticilerinden olan Ağaoğlu şžirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Uludağ"da kendi grubuna ait My Resort Oteli"de yaptığı basın toplantısında 2010 yılı icraatlarını ve 2011 hedeflerini açıkladı

Ağaoğlu My Resort Eylül'de açılıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu´nun Uludağ´daki oteli Ağaoğlu My Resort, bu yıl dağ sezonunu erken açıyor

Ağaoğlu My Ofis 20 Nisan'da satışta!

Ağaoğlu tarafından tasarlanan ve yapılan "My Office" Emlak Konut tarafından ihale usulüyle satılacak

Ağaoğlu My Office'te 457 bin TL'ye!

Ağaoğlu'nun yeni ofis projesi, 'My Office' için düğmeye basıldı

My Mountain oteli nerede Haberi

My Mountain oteli nerede

Yaz aylarında kendisinden 34 yaş küçük Hazal Mesudiyeli’yle flört eden Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu, aşk hayatında kış sezonunu açtı!


Ünlü işadamı, Uludağ’daki Ağaoğlu My Mountain Otel’in açılışına 2008 Rusya Güzellik Kraliçesi olan eski sevgilisi Sofia Larina ile geldi.


İş hayatıyla olduğu kadar arabaları, eşleri ve sevgilileriyle de adından söz ettiren Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta sonu Uludağ’da eski sevgilisi Sofia Larina ile el ele görüntülendi.


Yaz aylarında Cengiz Mesudiyeli’nin kızı Hazal Mesudiyeli’yle yaşadığı aşkla gündeme gelen Ağaoğlu, Ağaoğlu My Mountain Uludağ Otel’in açılışına Sofia Larina ile katıldı. Uludağ’a helikopterle gelen sevgililer, Drop Lounge’da objektiflere el ele poz...