29 / 04 / 2024

my nar proje özellikleri

my nar proje özellikleri

Hane, Bade ve My Nar projeleri ile kalitesinden ödün vermeden çalışmaya devam ettiği kanıtlayan Fiyap İnşaat, Narlıdere'nin en güzel manzarasına sahip projeleri arka arkaya sunuyor

My Hill Garden 2 satışta! Yeni proje!

Kain İnşaat imzasıyla yükselen My Hill Garden 2 projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 8 adet villa inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Concept Global Proje Yönetimi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Muhammet Ali Mert tarafından kuruldu.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Delta İnşaat Elektrik Metal Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nazlı Karek tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Country Şubesi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Folkart Yapı Halkapınar projesi yolda! Yeni proje!

Folkart Yapı, İzmir Konak'a bağlı Halkapınar Mahallesi'nde yeni proje yapacak. Proje, 285 milyon TL'ye mal olacak..

Hava Kent Yapı'dan Akpınar'a havacılara özel 300 konutluk proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi, 3. havalimanı bölgesi Akpınar'da havacılara özel 300 konutluk projeye başlıyor. Proje Emlak Konut ya da KİPTAŞ ile kat karşılığı yapılacak...

Ataşehir My Newwork'te KDV dahil metrekaresi 6 bin 40 dolar!

Ofis büyüklüklerinin 106 ile 172 metrekare arasında farklılık gösterdiği proje konum olarak My Prestige ve Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza attı!

Yenilikçi bir yaşam konsepti sunan Ceren Yapı My World Elbistan, TEB ile proje ortaklığına imza atarak düşük faiz oranı ile herkese ev sahibi olma imkanı sunuyor.

My Newwork Ataşehir'de metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Ataşehir'de hayata geçirilen Ağaoğlu My Newwork projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı KDV dahil 6 bin 40 dolardan başlıyor. Proje Ülker Sports Arena'ya yakın konumda yükseliyor.

My Newwork'te banka kredili ödemelerle! Metrekaresi 6 bin 40 dolara!

Anlaşmalı bankalardan kredi imkanı sağlanan My Newwork projesinde teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor. Proje İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor.

my nar proje özellikleri Haberi

my nar proje özellikleri



Proje ve inşaat sektöründe gelişen teknolojileri takip eden ve bir aile şirketi olarak mimar Fisun Kayhan ve inşaat mühendisi İbrahim Kayhan tarafından 1994’te kurulan Fiyap İnşaat, konforlu ve lüks konut projeleriyle Narlıdere’de adından sıkça söz ettiriyor. Bölgede Hane Residence, Bade Residence ve My Nar projeleriyle kalitesini tescilleyen Fiyap İnşaat, her projesi için kalite ve sağlamlığı ön planda tutuyor.


Hayat Hane'de güzel


Deprem yönetmeliğine uygun güvenli yaşam alanlarının üretilmesi çevreye duyarlı yaklaşımı yeni malzemelerin ve teknolojilerin araştırılması, uygulanması ve geliştirilmesi yeşil alanların oluşturulup korunmasında da sağduyulu davranan Fiyap İnşaat, Narlıdere’ye birbirinden güzel üç proje daha armağan etmiş. Çok yakında yükselmeye başlayacak olan My Nar projesi merakla beklenirken Hane Residence ve Bade Residence ise Fiyap İnşaat’ın, farklılığını ortaya koyduğu projeler olarak göze çarpıyor....