29 / 04 / 2024

Myrlea projesi mudanya

Myrlea projesi mudanya

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri.

Bursa'nın 5 mahallesinde kentsel dönüşüm için start verildi! Asrın projesi geliyor!

Bursa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ''Asrın projesi'' olarak adlandırdığı kentsel dönüşüm projesini başlattıklarını açıkladı.

Tahtalı Park Deluxe projesi Mudanya'da yükseliyor!

Tahtalı Grup İnşaat AŞ tarafından, yeşili, temiz havası ve huzurlu ortamıyla bilinen Bursa'nın Mudanya ilçesinde hayata geçirilen Tahtalı Park Deluxe projesi, eşsiz konumu ve yüksek yatırım getirisi vaadiyle dikkat çekiyor.

Mudanya Tirilye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından  Tirilye'de uygulanacak Kentsel Tasarım Projesi ile ilgili çalıştay düzenlendi. Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, proje hakkında talepleri dinledi.

Mudanya'da trafo merkezi projesi için acele kamulaştırma!

154 kV Mudanya Trafo Merkezi Projesi kapsamında bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Mevsim Mudanya Atış Yapı fiyat listesi!

Mevsim Mudanya Evleri projesi 11 blok olarak Atış Yapı tarafından hayata geçirildi. Bursa'da yer alan Mevsim Mudanya projesi 'Her Mevsim Deniz' sloganıyla tanıtılıyor...

Mevsim Mudanya Evleri fiyat!

Bursa Mudanya'da hayata geçirilen Mevsim Mudanya projesi 139 daireden meydana geliyor. İşte Mevsim Mudanya Evleri fiyat...

Mevsim Mudanya Evleri Bursa'da yükseliyor! 155 bin TL'ye!

Mevsim Mudanya projesi Atış Yapı tarafından Bursa Mudanya'da hayata geçirildi. Projede dairelerin fiyatları 155 bin TL'den başlıyor...

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

SBR İnşaat'tan Sealife Mudanya projesi!

Şehrin çevresel, tarihsel ve kültürel dokusuna uyumlu konutlar inşa etmeyi hedefleyen SBR İnşaat, ilk projesini Mudanya'da hayata geçirdi.

Mudanya Sahil Düzenleme Projesi'nde son durum!

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Mudanya’da bir türlü bitiremediği sahil düzenleme projesinin bu yaz sonuna kadar da bitirilemeyeceğini ileri sürdü.

Bursa Mudanya İskelesi'ne 4 milyon liralık yatırım!

Mudanya Sahil Projesi Kapsamı’nda, İmralı Cezaevi Müdürlüğü’nün de bulunduğu adliye binasının hemen yanındaki askeriyeye ait araziye modern bir iskele yapıyor.

Bursa Mudanya sahil düzenleme projesi start aldı!

Geçtiğimiz yıl başlanan ancak hukuki süreç ve itirazlar nedeniyle geciken Mudanya sahil projesi imalat çalışmaları, yenilenen ihalenin ardından tekrar başladı.

Myrlea projesi mudanya Haberi

Myrlea projesi mudanya

Yaşama değer katan projelerin birbiri ardına hayata geçirildiği ve 365 gün yaşam konseptinin öne çıktığı Mudanya'ya inşaat firmaları büyük ilgi gösteriyor. Özellikle Mudanya'nın tepesinden Körfez manzarasına hâkim ormanlık alanın içinde oksijen kaynağı olan Myrlea projesi yeni Mudanya konseptinin ilk adımlarını atanlardan biri. 


Mudanya'nın en güzel tepesinde yer alan Myrlea, 5 bin 600 metrekare alan üzerinde, 106 dairesi, yüzme havuzu, kendi bünyesindeki marketi, kafeteryası, kapalı otoparkı, amfi tiyatrosu, fitness salonu ve saunasıyla konumlanıyor. Depreme dayanıklı, yüzde 70'i yeşil alan olarak planlanan Myrlea'da, 2015 yılının mart ayında yaşam başlıyor. 



Myrlea projesini hayata geçiren Bülent Yıldmm, "1+1'den başlayıp 5+2'ye kadar birçok seçenek ile müşterilerimizi alternatifler ile karşılıyoruz. Bu proje sakinlerine huzurlu ve eksiksiz bir yaşam sunuyor. Yaşam kalitesinin yükseldiği Mudanya-Giizelyalı şeridine yakışır bir projeye...