16 / 05 / 2024

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi adres

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi adres

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Gaziosmanpaşa'da, 25 Şubat 2015'te Müge Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu.

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kafkaslar Peyzaj İnşaat Orman Ürünleri Ve Turizm Madencilik Kimya Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Naide Taşkın tarafından kuruldu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Söğüt tarafından kuruldu.

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Grup İnşaat Taahhüt Turizm Otomotiv Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Tellioğlu ve Mehmet Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Ars Botanik Peyzaj Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kadıköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Engin Aras ve Burcu Şirolu kuruldu.

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi açıldı!

Uygar Peyzaj İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Yüksek Öğrenim Kız Öğrenci Yurdu Şubesi bugün Çekmeköy'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksek Kırıcı tarafından açıldı.

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dnz Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. kuruldu!

Pars Ormancılık Mühendislik Endüstri Danışmanlık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Tic.Ve San.Ltd.Şti. bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aydın tarafından kuruldu.

Cavdar Emlak Yapı İnşaat Peyzaj Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cavdar Emlak Yapı İnşaat Peyzaj Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülfet Cavdar tarafından kuruldu. 

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Maaruf Yapı İnşaat Peyzaj Botanik Turizm İnşaat Malzemeleri Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Yeşilkaya tarafından kuruldu. 

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akbey Peyzaj İnşaat Taşımacılık Organizasyon Turizm Otomotiv Ve Elektrik Ener.Üre.San.Tic.Ltd.Şti bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Cahit Akbey tarafından kuruldu. 

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karat Turizm Gıda Ve Peyzaj Yapı Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Noyan Kara ve Neslihan Ayça Tunçbilek ortaklığında kuruldu.

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Temizlik Katı Atık Yönetimi Turizm Taşımacılık İnşaat Peyzaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi adres Haberi

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi adres

MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 25 Şubat 2015'te, Müge Bulut Müdürlüğü'nde kuruldu. 


MYT Turizm Peyzaj İnşaat ve Katı Atık Yönetimi Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...