27 / 04 / 2024

MyVia Fest

MyVia Fest

Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle tanınan Gözde Grubu'nun Bornova'daki 4'üncü projesi MyVia Fest, bünyesindeki otel hizmetiyle ev rahatlığında 5 yıldızlı hizmet sunacak.

Gözde Grubu 1 yıl içinde Bornova'ya 8 proje kazandıracak!

Sağlık ve inşaat alanında yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu yaklaşık 1 yıl içinde kente 8 proje kazandırmaya hazırlanıyor.

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

MyVia bu yıl 8 farklı projeyi hayata geçiriyor!

MyVia, bu yıl MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, MyVia Çeşme ve Bornova projelerini hayata geçirecek. Yönetim Kurulu Başkanı Kah, "Konfor ön planda olacak" dedi.

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Oğuzhan Güzel tarafından kuruldu.

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Sözeri , Ali Sinan Temürlenk ve Baki Temürlenk ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fest Group İnşaat Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 80 bin TL sermaye ile bugün Tülay Taşkıran imzasıyla kuruldu.

Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM İzmir Bornova'da hayata geçiriliyor. Peki Gözde Grubu imzası taşıyan Bornova Park MyVia ne zaman açılacak?

Park MyVia AVM Eylül'de açılıyor!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Park MyVia kapılarını Eylül'de açıyor. Park MyVia AVM'de ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor.

Park MyVia AVM nerede?

Park MyVia'da ağırlıklı olarak restoran, kafe ve bistrolar bulunuyor. 10 bin metrekareden fazla bahçe ve teras alanına sahip olan Park MyVia AVM nerede?

İstanbul Shopping Fest'e yerli ilgisi artıyor!

Bu yıl altıncısı düzenlenen İstanbul Shopping Fest, yerli tüketicinin de ilgi odağı oldu. İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, bu etkinlikle markaların bilinirliğini artırmayı ve perakende sektörünü büyütmeyi hedeflediklerini söylüyor.

İstanbul Shopping Fest'in açılış töreni iptal edildi!

İstanbul Shopping Fest İcra Kurulu ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, İstanbul Shopping Fest'in görkemli açılışını terör nedeniyle iptal ettiklerini, festivalin ise Temmuz ayı boyunca düzenleneceğini kaydetti.

İstanbul Shopping Fest coşkusu Akbatı AVYM’de başlıyor!

Akbatı AVYM, 1-31 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest kapsamında, bando gösterisi, “Oyuncaklar Ülkesi” çocuk tiyatrosu ve “Brass Band” müzik şöleni ile renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

İstanbul Shopping Fest 1 Temmuz'da başlıyor!

1-31 Temmuz tarihleri arasında İstanbul 6. kez Shopping Fest'e ev sahipliği yapacak. İSF Genel Müdürü Özbük, imparatorlukların başkenti İstanbul'un alışverişin de başkenti olacağını söyledi.

İstanbul Shopping Fest,Arabian Travel Market 2016'da tanıtıldı!

Türkiye'nin turizm, alışveriş ve kentsel markalaştırma projesi İstanbul Shopping Fest, Ortadoğu'nun en büyük turizm fuarı ATM Dubai 2016 Uluslararası Turizm Fuarı'nda (Arabian Travel Market 2016) tanıtıldı.

İstanbul Shopping Fest, Dubai ATM Fuarı'nda tanıtıldı!

İstanbul Shopping Fest'ten (İSF) yapılan açıklamaya göre, İSF, Arabian Travel Market (ATM) 2016 Fuarında tanıtıldı. Fuarda İTO ev sahipliğinde açılan İstanbul standında, turizm pazarı açısından büyük değer taşıyan İSF projesi de yer aldı.

MyVia Fest Haberi

MyVia Fest

 Stüdyo daireler, 1+1 ve 2+1 olmak üzere; toplam 135 dairenin bulunduğu MyVia Fest, Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi'ne 500 metre ve metro durağına da 150 metrelik konumuyla dikkat çekiyor. MyVia Fest'in özellikle yatırım yapmak isteyenler için büyük bir fırsat olduğunu dile getiren Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, hem eğitim kurumlarının hem de ticaretin yoğun olarak kümelendiği bölgenin kısa sürede cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. MyVia Bornova, MyVia Bahçe ve MyVia 414'ün ardından yapımına başladıkları MyVia Fest projesinin akademisyen, öğrenci ve büyük metrekare eve ihtiyaç duymayanlar için ideal olduğunu kaydeden Kalı, "MyVia Fest, gerçekten farklı bir proje olacak. Proje bünyesindeki otel hizmeti sayesinde, ev sahipleri, oda servisi, temizlik, çamaşır ütü gibi hizmetlerden yararlanabilecek. Zemin...