29 / 04 / 2024

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

MyVia 8 adet projeye imza atacak!

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılı sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi. 


Gözde Grubu'nun hastane yatırımları ve inşaat projelerinin kamuoyunda yarattığı bilinirlik ve güvenle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden Kalı, insanların güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını belirtti.



İzmir'de farklı bölgelerde prestij projeler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.


Kalı, “İzmir yüzde 80 oranında kentsel dönüşüme muhtaç. Bir deprem yaşanması halinde büyük can ve mal kayıpları yaşanacak. Bunun önüne geçilmesi için gerek hükümet gerekse de yerel yönetimler bir an önce uygulamalara başlamalı. Öncelikle tüm bireylerin kentsel dönüşümün faydalarına inanması gerekiyor. Bir kenti planlarken 100 yıl yaşanacak şekilde planlanması gerekiyor”



MyVia projelerinin yatırım anlamında da rağbet gördüğünü kaydeden Kalı, “Müşterilerimizin ihtiyaçları ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. Her gelir grubuna uygun projeler yapıyoruz. Aylık 3 bin TL kazanan bir kişi MyVia projelerinden ev sahibi olabilir. Ev satın alacak olanlar güvenlik, temizlik, konsiyerj ve ütü hizmetleri gibi birçok olanaktan faydalanıyor” diye konuştu.


Önümüzdeki ay içinde  İzmir  Hilton Oteli yakınında yeni bir rezidans projesinin de yapımına başlayacaklarını dile getiren Kalı, MyVia Deluxe adlı projenin A Plus olacağını; gerek mimari gerekse de verdiği hizmetlerle tam anlamıyla VIP özellik taşıyacağını sözlerine ekledi.


Yeni Akit



Haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Sağlık ve inşaat alanındaki projeleriyle yatırımlarını sürdüren Gözde Grubu, 2015 yılını 4 yeni projeyle birlikte kapatmaya hazırlanıyor.


Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, grubun yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu. Farklı konsept ve beklentilere göre hazırlanan projelerle konut sahibi olmak isteyenlere hitap ettiklerini belirten Kenan Kalı, bornova’daki MyVia Terrace ve MyVia Fest, çiğli MyVia Wins ve Buca MyVia Yıldız projelerini Aralık ayında tanıtacaklarını söyledi. Ev satın almayı düşünenlerin MyVia’nın kentin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda planladığı konutları mutlaka incelemesi gerektiğini dile getiren Kenan Kalı, yaklaşık 350 milyon liralık yatırıma imza attıklarını dile getirdi. Kaliteli ve nitelikli projeler yaptıklarını söyleyen Kalı, "Bornova Evka 3’te MyVia Terrace, yine MyVia 414’ün hemen yanında bulunan MyVia Fest, Buca’daki MyVia Yıldız ve Çiğli’deki MyVia Wins projelerimizin her biri, özel olarak planlandı. MyVia Wins, genç, bekar ve beyaz yakalıların yaşadığı bir bölgede yer alacak. Projemizde kişi evinden işyerine kadar servisle gidebilecek. Ayrıca projede, yaklaşık 6 bin metrekare büyüklüğünde ve kumsalı bulunan yapay deniz oluşturacağız. Zemin katlardaki dairelerde yaşayanlar, şezlongunu evinin bahçesine koyabilecek" dedi.


2016 yılı içinde de, Alsancak’ta MyVia Deluxe, Gaziemir’de MyVia Country, Bayraklı’da MyVia Bayraklı Kule ve Buca’da da MyVia Yıldız 2 projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Gözde Grubunun, yaklaşık bir yıl içinde kente 8 ayrı proje kazandırarak, 700 milyon lirayı aşan yatırım yapmış olacağı öğrenildi.


KİŞİYE ÖZEL PROJELER

Op. Dr. Kenan Kalı, 20 özel villanın bulunacağı MyVia Terrace projesinin, kişiye özel olarak tasarlanacağını dile getirdi. Kalı, "Yaklaşık 20 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen projedeki villalar, 790 bin lira ile 1 milyon 490 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılacak. Proje, 2016 yılının sonunda tamamlanacak. Buca’da yaklaşık 50 milyon liraya mal edilecek MyVia Yıldız projesinde ise, 2+1, 3+1 ve 3.5+1 şeklinde 140 daire olacak" diye konuştu. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kentin potansiyeline güvendiklerini ve yatırımlarına hız verdiklerini vurgulayarak, "Her yatırım grubuna hitap eden ve birbirinin önünü kesmeyen projeler yapıyoruz. Birbirini tekrar etmeyen projeler ortaya koyuyoruz. MyVia, daha önce hayata geçirdiği projelerle kendini kanıtlayan, güven duyulan ve tanınan bir marka. Ayrıca şu an için konut almanın da tam zamanı. Konut kredisi için banka faizleri 0,99 seviyesine geliyor" ifadelerini kullandı.


1+1 daire sayısının ihtiyacın üzerine çıktığı yönündeki yorumların doğru olmadığını savunan Kenan Kalı, şöyle devam etti:

"1+1 konseptini İzmir’e öğreten MyVia’dır. Yatırımcı bugünü değil, yarını satın alır. 1+1 dairelerde öğrenciler, yeni evli çiftler ve ’Ben büyük ev alamıyorum ama kira da vermek istemiyorum’ diyen herkes yaşayabilir. 1+1 konutlar, ofis bile olabilir. Ege Bölgesi ve İzmir’de, tekil yaşam gittikçe yoğunlaşıyor. Bizim küçük projelerimiz hızla tükeniyor. İzmir’de 10 yıl önce 3 üniversite vardı, şimdi ise 10 üniversite var. İzmir, üniversite kenti oluyor. Anadolu’dan öğrenci olarak gelenler, İzmir’de kalmaya devam ediyor. Son 6 aydır, elimizde daire kalmadı. Yanlış ürün üretirseniz deponuzda kalır. Tadında 3+1 daire üretmek gerekir. 1+1 konutlar, yatırımcı için çok doğru bir adres."


Milliyet




Haber Akşam Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı..



Farklı konsept ve beklentilere göre hazırlanan projelerle konut sahibi olmak isteyenlere hitap ettiklerini belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kah, Bornova'daki MyViaTerrace ve MyVia Fest, Çiğli MyVia Wins ve Buca MyVia Yıldız projelerini aralık ayında tanıtacaklarını söyledi. Ev satın almayı düşünenlerin MyVia'nın kentin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda planladığı konutları mutlaka incelemesi gerektiğini dile getiren Kenan Kah, yaklaşık 350 milyon liralık yatırıma imza attıklarını dile getirdi. 


Akşam Ege



Geri Dön