16 / 05 / 2024

MyVia 8 adet projeye imza atacak

MyVia 8 adet projeye imza atacak

Op. Dr. Kenan Kalı, MyVia Buca Yıldız, MyVia Deluxe, MyVia Country, MyVia Fest, MyVia Terrace, MyVia Kule, Myvia Çeşme ve Bornova projesinin hem ev sahipleri hem de yatırımcıların ilgisini çekeceğini söyledi.

Yatırımcılara büyük fırsat! İki şehirdeki 8 dubleks konut ve 5 arsa satışa çıktı! 

Balıkesir'de yer alan 8 adet dubleks konut ve 4 adet arsa ile Diyarbakır'daki konut alanı imarlı arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihale ilanları...

Belediyeden iki ilde satılık 8 arsa! 75 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Edirne ve Bayburt'ta yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 26 Mart ve 8 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

3 ildeki 8 adet arsa ve arazi satılıyor! 12 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz gayrimenkuller...

Batman, Balıkesir ve Bursa illerinde yer alan toplam 8 adet arsa ile arazi satışa sunuluyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Bursa'da 8 adet arsa satılıyor! Büyükşehirde arsa arayanlara fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Osmangazi Belediyesi 8 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul ve Bursa'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Esenyurt ve Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor!

İstanbul Esenyurt'ta ve Ankara Keçiören'de 8 adet gayrimenkul kiraya veriliyor. İşte kira bedelleri ve ihale tarihleri...

Tuzla'da 8 adet gayrimenkul satılıyor! 

Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla'da İçmeler, Aydınlı ve Postane mahallelerinde yer alan 8 adet gayrimenkulü satıyor, iki adet gayrimenkulü de kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul ve Antalya'da 8 arsa satılacak! 

İstanbul ve Antalya'da yer alan 8 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Belediyeden 2 ilde satılık 8 gayrimenkul!

Yatağan ve Havran Belediye Başkanlığı 2 ilde yer alan 8 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler 11 ve 15 Ocak tarihlerinde yapılacak.

Kütahya ve Gaziantep'te 17 adet arsa satılıyor! Belediyeler ihale tarihini açıkladı! 

Kütahya Emet'te yer alan 9 adet arsa ile Gaziantep Oğuzeli'ndeki 8 adet arsa satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? Arsaların fiyatları ne kadar? 

O ildeki 8 adet arazi 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Afyonkarahisar Dazkırı Belediyesi, Afyonkarahisar Dazkırı'daki 8 adet tarlayı 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Peki Dazkırı'daki araziler için ihale ne zaman? 

Belediyeden satılık 8 arsa!

Emet Belediye Başkanlığı Kütahya Emet'te yer alan 8 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihaleleri 5 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 8 adet konut satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

İzmir Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, İnönü mahallesinde yer alan  8 adet konutu satıyor. Peki İzmir Narlıdere'deki konutların fiyatları ne kadar? 

MyVia 8 adet projeye imza atacak Haberi

MyVia 8 adet projeye imza atacak

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, 2015 yılı sonuna kadar 8 farklı projeye başlayacaklarını söyleyerek, güvenlik ve konforu ön planda tuttuklarını söyledi. 


Gözde Grubu'nun hastane yatırımları ve inşaat projelerinin kamuoyunda yarattığı bilinirlik ve güvenle yoluna emin adımlarla devam ettiğini ifade eden Kalı, insanların güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmadıklarını belirtti.



İzmir'de farklı bölgelerde prestij projeler yapmaya devam edeceklerini ifade eden Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, kent merkezinde uygun alan bulmanın kolay olmadığını vurgulayarak, kentsel dönüşümün bir an önce yapılması gerektiğine dikkat çekti.


Kalı, “İzmir yüzde 80 oranında kentsel dönüşüme muhtaç. Bir deprem yaşanması halinde büyük can ve mal kayıpları yaşanacak. Bunun önüne geçilmesi için gerek hükümet gerekse de yerel yönetimler bir an önce uygulamalara başlamalı. Öncelikle...