04 / 05 / 2024

MyWay Alsancak Deluxe projesi

MyWay Alsancak Deluxe projesi

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını belirtti.

My Way Deluxe Alsancak kimin?

My Way Deluxe Alsancak projesi 8 katlı ve toplam 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa ediliyor. Peki My Way Deluxe Alsancak kimin?

MyWay Deluxe nerede?

Konut, mağaza ve kafelerden oluşan Alsancak MyWay Deluxe projesinde henüz fiyat ve ödeme planı netleşmedi. MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu imzasına sahip. Peki MyWay Deluxe nerede?

MyWay Deluxe Alsancak satışları!

Ön taleplerin toplandığı MyWay Deluxe Alsancak satışları yakın zamanda başlayacak. Proje Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında konumlandırılıyor.

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

MyWay Deluxe iletişim!

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

MyWay Alsancak Deluxe kentsel dönüşümde örnek olacak!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını belirtti.

MyWay Deluxe'te ön talepler toplanıyor!

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek MyWay Deluxe projesinde ön talepler toplanıyor. Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında yükselecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

İzmir Alsancak'ta satılık akaryakıt istasyonu: 23 milyon 20 bin liraya!

Merbel İzmir Konak Belediyesi Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İzmir Konak Alsancak Mahallesi 'nde yer alan akaryakıt istasyonunu 30 Eylül 2013 tarihinde saat 13:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Grohe SPA F-digital Deluxe duş ürünlerini satışa sundu!

GROHE SPA F-digital Deluxe duş ürünleri ile banyonuz size özel bir ev spasına dönüşüyor. F-digital Deluxe ile evinizdeki buhar banyonuzda olağanüstü ışık efektleri, en sevdiğiniz şarkılar ve kusursuz rahatlama sizleri bekliyor.

Crown Deluxe teslim tarihi!

Crown Deluxe teslim tarihi kapsamında ilk bloktaki dairelerin 2013 senesinin sonu olarak belirlendi. Bahçeşehir'de yer alan Crown Deluxe Evleri kapsamında 2015'te de ikinci blok teslimleri yapılacak...

Kenan Yavuz: Alsancak Limanı yük gemilerine kapatılsın!

2018 yılına kadar Türkiye'ye 17 milyar dolar yatırım yapacak olan Socar Türkiye'nin CEO'su Kenan Yavuz, İzmir'in gelecek kimliğinin turizm olması gerektiğini belirterek, İzmir Alsancak Limanı'nın yük gemilerine kapatılmasını önerdi.

Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi!

Bahçeşehir'de yer alan Babacan Yapı Crown Deluxe fiyat listesi kapsamında yer alan konutlardan 4 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 674 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Crown Deluxe ödeme planı!

Crown Deluxe ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Babacan Yapı Crown Deluxe projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 258 bin liradan başlıyor

MyWay Alsancak Deluxe projesi Haberi

MyWay Alsancak Deluxe projesi

Gözde Grubu Başkanı Kalı, kentteki kentsel dönüşüm projelerinde fark yaratacaklarını belirtti. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, İzmir'de konut açığının sürdüğünü ve grup olarak nitelikli projeler üretmek için çalıştıklarını söyledi. İzmir'de kentsel dönüşümün merkezden başlaması gerektiğini ve 1 ay içinde temeli atılacak MyWay Alsancak Deluxe projesi ile bu konuda önemli bir adım atacaklarını belirten Kalı, projenin diğer firmalar için de örnek oluşturacağını kaydetti. 

YENİ HASTANELER DE YOLDA 

MyWay Alsancak Deluxe'ün, 12 bin metrekare kapalı alanda 8 katlı olarak inşa edileceğini dile getiren Kalı, 'Yatırımları yavaşlatmadık, aksine ülkenin içinde yaşadığı ekonomik kriz ortamını fırsata çevirdik. Yeni hastanaler, ek binalar açıyoruz. İnşaat sektörü önümüzdeki yıl parlayacak. Alsancak DeLuxe, MyWay Country, Çiğli Wins Blue ve Bayraklı projelerini halkımızın beğenisine sunacağız. Halen...