21 / 05 / 2024

MyWay Fest ne zaman teslim

MyWay Fest ne zaman teslim

Ev alanlarının 69 metrekareden başladığı MyWay Fest projesinde daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. MyWay Fest Projesi İzmir İl'i, Bornova İlçe'sinde inşa ediliyor.

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.

Bornova MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz kampanyası!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Bornova'daki yeni projeleri MyWay Fest'te 36 ay sıfır faiz sunduklarını söyledi. Kalı, "Yatırımcı için banka faizlerini devre dışı bıraktık" dedi

MyWay Fest Bornova iletişim!

Daire tiplerinin 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje toplam 135 adet daireden oluşuyor. MyWay Fest Bornova iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 69 33 olarak belirlendi.

MyWay Fest Projesi!

Ev alanlarının 69 metrekareden başladığı MyWay Fest projesinde daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. MyWay Fest Projesi İzmir İl'i, Bornova İlçe'sinde inşa ediliyor.

İzmir MyWay Fest'te fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

MyWay Fest projesinde fiyatlar daire tiplerine göre değişiyor. Gözde Grubu tarafından bu ay inşaat çalışmalarının başlanacağı proje İzmir İl'i, Bornova İlçe'sinde yükselecek. İzmir MyWay Fest'te fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Gözde Grubu, MyWay markasını lansmana sürecek!

Gözde Grubu, yapı sektörüne yeni bir marka daha kazandırdı. Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, "MyWay" markasıyla, a plus ve prestij projelerine imza atmaya devam edeceklerini söyledi.

Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Alışveriş Festivali "İçindeki festivali keşfet" sloganıyla başlıyor. Ağırlıklı olarak sosyal sorumluluk projeleri ile kültür ve sanat organizasyonlarına yer verilen festival, 13 Eylül'e kadar devam edecek, peki Ankara Shopping Fest 2015 ne zaman?

Ankara Shopping Fest 2014 ne zaman bitiyor?

Ankara’yı “marka kent” haline getirmeyi hedefleyen Ankara Alışveriş Festivali’nin(Ankara Shopping Fest-ASF) üçüncüsü başladı. Şimdi Ankara’da olmanın tam zamanı” sloganının kullanılacağı festival 14 Eylül’e kadar devam edecek.

Shopping Fest kapsamında müzelerde yaz saati uygulaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve İstanbul Valiliği himayesinde 19 Mart'ta başlayan ve 26 Nisan'a kadar sürecek “İstanbul Shopping Fest ” kapsamında, kentteki müzelerde yaz saati uygulaması öne alındı...  

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

MyWay Fest ne zaman teslim Haberi

MyWay Fest ne zaman teslim

MyWay Fest Projesi Gözde Grubu imzasıyla inşa ediliyor. Tek blok şeklinde yükselen proje 414 projesine komşu konumda yükseliyor.  


İzmir MyWay Fest daire planları 

7 katlı tek blok şeklinde inşa edilen projede konut seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje toplam 135 adet daireden meydana gelecek.


Bornova MyWay Fest sosyal donatıları

Toplam 4 bin metrekare alanda inşa edilen projede ortak seçenekleri içerisinde sauna, fitness center, yüzme havuzu, hamam, açık ve kapalı otopark, buhar odası, mağazalar, restaurant- cafe yer alıyor.


MyWay Fest Rezidans nerede?

İzmir İl'i, Bornova İlçe'sinde hayata geçirilen proje lokasyon bilgisine göre firmanın diğer projesi olan 414 projesine komşu konumda yükseliyor. Proje Gözde Grubu imzasıyla inşa ediliyor.


İzmir MyWay Fest fiyat listesi

1+0 daireler 189 bin TL, 

1+1 daireler...