12 / 05 / 2024

N Beş Suites

N Beş Suites

N Beş Suites fiyat listesi kapsamında konutların KDV dahil detaylı listesi haberimizin içinde yer alıyor

Live In Beşevler satışta! Telimler Mart 2024'te!

Taşkoyan İnşaat tarafından inşa edilen Live In Beşevler konut projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 28 adet daire inşa edilecek. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber! Ziraat Bankası kartı olanlar baksın!

Taksit sayısını beğenmeyenlere iyi haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Ziraat Bankası kartı olanlara artı 3 taksit fırsatı daha. İşte detaylar…

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Koçak beştaş yüzük 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın beştaş yüzüklerde yüzde 20 indirim kampanyası başladı. Peki beştaş yüzük fiyatları ne kadar? Beştaş yüzük kaç lira? İşte Koçak beştaş yüzük fiyat listesi 17 Ekim 2022...

Opel Astra 2022 Yılının En İyi Aile Otomobili seçildi

Opel Astra, altıncı neslinde cesur, sade ve modern tasarımı kadar sınıfının ötesindeki teknolojileriyle de ilgiyi üzerine çekiyor. Yeni Opel Astra dört farklı donanım modeliyle, 1.2 litre turbo benzinli ve 1.5 litre dizel motor imkanlarıyla ile otomobil tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Altın bugün ne kadar? 30 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 30 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 30 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 23 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 23 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 23 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 16 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 16 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 16 Eylül altın fiyatları!

Renault Kadjar ne kadar oldu? İşte Renault Kadjar’ın teknik özellikleri ve 12 Eylül 2022 fiyat listesi!

Renault’n beğenilen SUV Modeli Kadjar, özellikleri ve donanımları sayesinde daha güvenli, daha keyifli, ve çok daha iyi sürüş deneyimi sunuyor. İşte Kadjar’ın 12 Eylül 2022 fiyat listesi

Altın bugün ne kadar? 26 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 26 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 26 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 19 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 19 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 19 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 12 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 12 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 12 Ağustos altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 5 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 5 Ağustos 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 5 Ağustos altın fiyatları!

N Beş Suites Haberi

N Beş Suites



Özyurtlar İnşaat yeni projesini N5 Suites hakkında ufak detaylardan bahsetti. N5 Suites Beylikdüzü fiyatlar kısmına gelmeden önce biraz projeden bahsedelim...


Özyurtlar N5 Suites, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde yer alıyor. Proje kapsamında otel odaları, konutlar ve dükkanlar bulunuyor. 330 bağımsız üniteden oluşan Beylikdüzü N5 Suites projesinde otel 132 adet, konut 190 adet ve dükkan 8 adet tasarlandı.


N Beş Suites fiyat listesi

N Beş Suites fiyat listesi 40 metrekare stüdyolar için 149 bin TL ve 159 bin TL

N Beş Suites fiyat listesi 75 metrekare 1+1'ler için 245 bin TL

N Beş Suites fiyat listesi 80 metrekare 1+1'ler 240 bin TL ve 260 bin TL

N Beş Suites fiyat listesi 87 metrekare 1+1'ler 270 bin TL ve 290 bin TL

N Beş Suites fiyat listesi 105 metrekare...