28 / 04 / 2024

N Cadde

N Cadde

Esenyurt N Cadde fiyat listesi minimum 167 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 112 adet home ofis ve ticari alanlardan oluşan proje Beylikdüzü Esenyurt'ta hayata geçirildi...

Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi!

Özyurtlar İnşaat N Cadde projesi Esenyurt' ta inşa ediliyor. N Cadde projesinde ofislerin fiyatları 149 bin TL' den başlıyor. Projede daire teslimleri için 24 ay sonrası düşünülüyor...

N Cadde ödeme planı!

N Cadde ödeme planı kapsamında detaylar fiyat ve teslim tarihi bilgisiyle beraber haberimizde yer alıyor

KİPTAŞ Cadde Bakırköy'ün temeli atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Cadde Bakırköy projesinin temeli atıldı. 96 adet konutun yer aldığı Cadde Bakırköy projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar yer alıyor.

Sakarya’nın yeni yaşam merkezi Cadde 54 AVM’den muhteşem fırsat!

Sakaryalılar bu haber sizi ilgilendiriyor. Sakarya’nın yeni alışveriş ve yaşam merkezi Cadde 54 AVM, 7 Eylül ile 30 Ekim 2022 tarihleri arasında alışveriş merkezindeki mağazalardan 150 TL’lik alışveriş yapanlara elektrikli bisiklet, drone, XBox oyun konsolu, Playstation 5 oyun konsolu ve robot süpür

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde bulunan Palladium Cadde Küçükyalı'daki mağazaların 2. Fazı satışa sunuldu. 

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor!

Emlak Konut GYO imzası ve Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle hayata geçirilen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor...

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve Tahincioğlu imzası ile yükselen Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışa çıkıyor....

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 2. Fazı çok yakında satışta!

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektöründe adından sıkça söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, Emlak Konut GYO güvencesi ile hayata geçirmeyi planladığı Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Faz satışını tamamladı.

Palladium Cadde Küçükyalı mağazalarının 1. Fazı satışta!

Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Palladium Cadde Küçükyalı'da bulunan mağazaların 1. Fazı açık artırmasız satışa çıktı.

Bağdat Caddesi'nde 4 ayda 46 dükkan kiralandı!

Kovid-19 salgını sebebiyle kapalı alanlara girmek istemeyenler AVM'ler yerine açık alanlara yönelmeye başladı. İnsanların, cadde üzerlerindeki kafe ve mağazaları tercih ettiğini dile getiren Bağdat Caddesi Derneği Başkanı Ali Güvenç Kiraz, caddedeki boş dükkanlara talebin arttığını belirtti. 

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

Özyurtlar Holding'te 2'nci kuşak iş başında!

Özyurtlar Holding,  NLogo İstanbul, Ödül İstanbul, N Cadde Ottoman, N Cadde Ateş Corner ve Meydan Ardıçlı Projelerinin Satış ve Organizasyonundan sorumlu Alper Özyurt oldu...

TEM Avrasya Cadde dükkanlarının tamamı satıldı!

Avrupa ve Asya’yı birleştiren TEM’in hemen yanı başında hayata geçirilen Tem Avrasya Cadde projesinde açık artırmayla satışa sunulan 17 cadde dükkanının tamamı satıldı.

N Cadde Haberi

N Cadde

Esenyurt N Cadde fiyat listesi bilgileri öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. Proje 7 bin metrekare arsa büyüklüğüne sahip.


Beylikdüzü Esenyurt'ta yükselen N Cadde, Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Proje 16 katlı tek blok olarak planlandı.


Toplam 112 adet 1 oda 1 salon home ofislere yer verilen N Cadde Esenyurt, lokasyon olarak  Marmara Park AVM'ye 6 dakika,Atatürk Havalimanı'na 18 dakika ve Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 2 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Esenyurt N Cadde fiyat listesi


Esenyurt N Cadde fiyat listesi 167 bin TL'den başlıyor ve maksimum 183 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projedeki home ofisler 70 ve 75 metrekare büyüklüğünde tasarlandı.



Özyurtlar İnşaat NCadde iletişim


Telefon: 444 4 027

Web adresi: www.ncadde.com 

Gizem...