04 / 05 / 2024

N City iletişim bilgileri

N City iletişim bilgileri

N City iletişim için 444 40 27 numaralı telefonu arayarak Özyurtlar İnşaat satış ofisi ile irtibata geçebilirsiniz. Esenyurt N City Evleri 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri!

Ön talep dönemi başlayan Fuzul Başak City Boutique Evleri'nde senetle topraktan ev alma fırsatı sunuluyor. İşte Fuzul Başak City Boutique iletişim bilgileri...

Tempo City Kağıthane iletişim!

Tempo City Kağıthane iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 217 daire ve 17 ticari birimden meydana gelen projede teslimlerin 2019 yılının Temmuz ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim!

Vadi Koru Invest İnşaat iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Vadi Koru Ayazağa'da fiyatlar 401 bin TL'den başlıyor...

Fikirtepe Brooklyn City iletişim!

İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Brooklyn City projesinin ön talep süreci Mart ayında başlıyor. İşte Fikirtepe Brooklyn City iletişim bilgileri...

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüans İletişim Elektrik Ve Elektronik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mücahid Doğumtekin imzasıyla kuruldu.

Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim!

Toplam 1.200 rezidans daire ve 98 adet ticari birimden meydana gelecek Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat projesi 42 bin 19 metrekare alanda yükseliyor. Hoşdere 5. etap Cihan İnşaat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Toya Next Basın Ekspres iletişim!

Toya Next Basın Ekspres iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Güneşli Basın Ekspres bölgesinde yükselen Toya Next projesi için ön talep süreci başladı...

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Koşuyolu Bakırköy City iletişim!

Koşuyolu Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Beyaz İnşaat imzasıyla hayata geçirilen projede konutların alanları 87 ile 217 metrekare arasında değişiyor.

Bakırköy City iletişim!

Bakırköy City iletişim bilgilerine göre satış ofisi irtibat telefonu 444 40 29 olarak belirlendi. 2017 yılı Haziran ayında tamamlanacak proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor.

Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim!

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde inşa edilen projede toplam toplam 165 daire ve 33 ticari ünite yer alıyor. Bakırköy City Beyaz İnşaat iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 40 29 olarak belirlendi.

N City iletişim bilgileri Haberi

N City iletişim bilgileri


N City Evleri projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt ilçesinde yükseliyor. Esenyurt N City Evleri projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. N City iletişim bilgileri öncesinde N City Evleri'nden bahsedelim.


Esenyurt N City Evleri projesi 450 adet konuttan meydana geliyor. 4 blok olarak inşa edilen N City Özyurtlar projesinde bloklar 15 katlı olarak tasarlandı. Özyurtlar N City Evleri projesi 2015 yılında tamamlanıyor.


N City iletişim için 444 40 27 numaralı telefonu arayarak Özyurtlar N City satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Esenyurt N City Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Özyurtlar İnşaat N City ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemeler yapılıyor. Esenyurt N City Evleri fiyat listesi 89 bin liradan...