29 / 04 / 2024

N City konutları

N City konutları

Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daire fiyatları 99 bin liradan başlıyor. 2015 Aralık 'ta sahiplerine teslim edilecek olan projeden yüzde 1 KDV imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...

Esenyurt N City Evleri!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Esenyurt'ta inşa edilen ve 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Esenyurt N City Evleri fiyatları...

N City Konutları!

N City Konutları Özyutlar İnşaat imzasıyla Esenyurt' ta hayata geçiriliyor. N City Konutları' nda yer alan dairelerin başlangıç fiyatı 1 oda 1 salon daireler için 89 bin TL olarak belirlendi...

N City ödeme planı!

İstanbul'un Avrupa yakası-Esenyurt'ta yer alan N City ödeme planı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Projenin fiyatları 89 bin liradan başlıyor...

N City Esenyurt fiyat listesi!

İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılan N City Esenyurt fiyat listesi bilgisi dahilinde projenin daireleri 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

Özyurtlar İnşaat N City satılık!

Özyurtlar İnşaat N City satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor, projede ön talep toplanıyor...

N City projesi!

Konum olarak Esenyurt'ta hayata geçirilen N City projesi 'ne dair ayrıntılı bilgiler için haberimizden yararlanabilirsiniz...

N City ödeme planı!

Esenyurt'ta hayata geçirilen N City ödeme planı 'na dair ayrıntılı bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

Erzurum New City Konutları'nı yıkan firmadan açıklama!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı nedeniyle yıkılması kararı alınan New City Konutları'nda iş makinelerinin çalışması devam ediyor.

Erzurum New City Konutları yıkılıyor!

Erzurum'da proje ve ruhsatı olmadığı gerekçesiyle inşaatı durdurulan, madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen New City konutlarının yıkımına başlandı. 550 bin liraya ihale edilen yıkım, 200 gün sürecek.

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilecek olan 609 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası!

TOKİ'nin 609 konut olarak hayata geçirdiği Konya Ilgın projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, Konya Ilgın TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Ilgın TOKİ Konutları başvuru dönemi başladı ve 29 Temmuz 'a kadar devam ediyor. Projede toplamda 609 adet konut satışta.

Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

TOKİ'nin 609 konutluk Konya Ilgın projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. Peki, Ilgın TOKİ Konutları kura çekimi ne zaman?

Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

Konya Ilgın Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilen 609 adet konut satışa sunuluyor. Peki, Ilgın TOKİ Konutları başvurusu ne zaman başlıyor?

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri!

Konya Ilgın TOKİ Konutları başvuru işlem yeri Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubelerince kabul edilecek. Ev fiyatlarının 91 bin 170 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi çekilmeyerek başvuru önceliğine göre “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri 23-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen projede toplamda 2 bin 198 adet daire bulunuyor. Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi 29 Nisan Cuma günü saat 09.30'da başlayacak.

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru!

TOKİ İzmir Kınık Konutları başvuru dönemi başladı ve devam ediyor. 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede daire alanları 74,82 metrekareden başlıyor.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nın kura çekimi gerçekleşti. Peki Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları ne zaman teslim?

N City konutları Haberi

N City konutları


N City Esenyurt projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt 'ta inşa ediliyor. Proje Özyurtlar imzası taşıyor.


Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor. Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daire fiyatlarına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Özyurtlar inşaat N City Konutları kapsamında 450 adet daire bulunuyor. N City Konutları, 15 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.


Ncity satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


2015 Aralık 'ta sahiplerine teslim edilecek olan projeden yüzde 1 KDV imkanı ile konut sahibi olunabiliyor...


Ncity Esenyurt 'ta yer alan 1+1 konutlar 70 metrekare, 2+1 konutlar 85 metrekare ile 115 metrekare, 3+1 konutlar 135 metrekare olarak tasarlandı. 


Özyurtlar İnşaat Ncity satılık daire fiyatları:

1+1 daireler 99 bin lira, 

2+1 daireler...