09 / 05 / 2024

N Fathı Salman Al Naddaf

N Fathı Salman Al Naddaf

Emasi Grup Turizm Yapı İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile 11 Mart 2015'te, Fatih'te N.Fathı Salman Al Naddaf Müdürlüğü'nde kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

By Rasa Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramın Fathı ve Salar Yousefı ortaklığında kuruldu. 

Yalova'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir kaç ay içerisinde Roman mahallesindeki kentsel dönüşüm projesinin netleşeceğini açıkladı.

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Yalova Bağlarbaşı'nın çehresi dönüşümle değişecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca onaylanan Yalova Belediyesi’nin Bağlarbaşı (Roman) Mahallesi ile ilgili olarak yapmış olduğu kentsel dönüşüm planı hakkında Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, mahalle sakinlerini bilgilendirdi.

Temür Salman FETÖ'den gözaltına alındı!

KAYSERİ’de konut sektörünün önde gelen isimlerinden ’Bir Sel Yapı Grup’ bünyesindeki Garanti Konut’un sahibi ve yönetim kurulu başkanı Temür Salman FETÖ/PYD soruşturması sonucu gözaltına alındı.

Yönsel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yönsel İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Salman imzasıyla kuruldu.

Karaburun'daki Salman Barajı inşaatının yüzde 45'i tamam!

DSİ tarafından İzmir Karaburun Yarımadası’nda yapımına başlanan Salman Barajı’nda fiziki gerçekleşme yüzde 45 seviyesine ulaştı

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Vefa Salman: TOKİ Yalova'da konut yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ankara Devlet Konservatuvarı taşınıyor!

Kartal Tibet, Yıldız Kenter, Fazıl Say, İlyas Salman, Zuhal Olcay, Hülya Koçyiğit, Erdal Beşikçioğlu gibi sanatçıların yetiştiği Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı, Beşevler’den Beytepe’ye taşınacak.

N Fathı Salman Al Naddaf Haberi

N Fathı Salman Al Naddaf

Emasi Grup Turizm Yapı İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Fathı Salman Al Naddaf Müdürlüğü'nde kuruldu.


Emasi Grup Turizm Yapı İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM 1. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. 3. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak,kurulu...