18 / 07 / 2024

N Loft ATO Congresium

N Loft ATO Congresium

Bodrum inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bitez inşaat,9-12 EKİM 2014 tarihinde Ankara ATO Congresium’ da Urla Zeytinalanı bölgesinde startını verdiği prestij projesi “NLOFT” ‘u tanıtmak üzere katılımcı olarak yerini aldı...

ATO Başkanı Gürsel Bayar: Gayrimenkul sektörü yılın ilk üç ayında yüzde 11 büyüdü!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri bugün Ankara'da tek çatı altında toplandı. GYODER 25. yılını I. Ankara Gayrimenkul Zirvesi'nde sektör ile ilgili ATO Başkanı Gürsel Bayar, sektörün 2024 yılının ilk üç ayında yüzde 11'e yakın büyüdüğünü açıkladı.

ATO'dan, ticari kredi kartları için 'taksit sayısı artsın' talebi geldi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında uygulanacak olan taksit sayısının artırılmasının üretime ve ticarete olumlu yansıyacağını açıkladı. 

ATO Başkanı Gürsel Baran: Reel sektörün mavi ve beyaz yakalı işçi bulamama sorunu var!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamada reel sektör olarak dile getirdikleri ortak konuların başında beyaz ve mavi yakalı işçi bulamama sorununun bulunduğunu kaydetti.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Cer Loft'un yeni etabı 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satışta! 

Cer Loft'un yeni etabında 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satış başladı. Cer Loft'un T1 etabında, 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. İşte Cer Loft'un yeni etabı ile ilgili merak edilenler...

ATO'dan bankalara kredi çağrısı: Depremzedenin borçlarını erteleyin!

Deprem bölgesindeki tüccarın kredi borçlarının şartsız, koşulsuz ve faizsiz olarak ertelenmesini isteyen Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, “Esnafın başvuru yapacak hali bile kalmadı” açıklamasını yaptı.

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan iş yeri kira artışlarına üst sınır talebi!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, . İş yeri kiralarındaki artışlarda geçici süreyle üst sınır konulmasını talep etti. İşte detaylar...

Gürsel Baran'ın acı günü! Safiye Baran vefat etti!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın annesi Safiye Baran hayatını kaybetti. ATO Yönetim Kurulu taziye ilanı yayınladı.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta 36 villayı kiraya verdi!

Hamdi Akın modern köy projesi Bodrum Loft'ta çocuklarıyla iş başına geçti ve köyü 1 Temmuz'a yetiştirdi. Akın, projedeki 36 villayı da kiraya verdi...

N Loft ATO Congresium Haberi

N Loft ATO Congresium

Bodrum inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Bitez inşaat,9-12 EKİM 2014 tarihinde Ankara ATO Congresium’ da Urla Zeytinalanı bölgesinde startını verdiği prestij projesi “NLOFT” ‘u tanıtmak üzere katılımcı olarak yerini aldı.

Gayrimenkul sektörünün başkent Ankara’daki en büyük buluşması, sektörün lider kuruluşları, en seçkin konut ve işyeri projeleriyle 9-12 Ekim 2014 tarihlerinde bir araya geldi.


BİTEZ İnşaat  NLOFT Projesi ile tek İzmir firması olma ayrıcalığını yaşadı. 

4 gün süren fuarda proje konsepti, lokasyonu, ödeme koşulları ve hızla gelişen, büyüyen inşaat sektöründe, marka değeri kazanmış ya da bu yolda ilerleyen, yenilikçi, gelişmelere açık, çağımız beklentilerine uygun yapılar üreten lider kuruluşlar arasında yerini almayı hedefleyen Bitez İnşaat, “Kusursuz aşk” ”NLOFT” Urla Projesiyle Başkent’ ten tam not aldı.

Ahmet TURAN; Ankara’lıların Urla lokasyonuna hayranlığı ve projemize gösterdikleri ilgi...