18 / 07 / 2024

n loft fiyatları

n loft fiyatları

Kuruluğu günden itibaren inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Bitez İnşaat; İzmir Sevdası ve Bodrum tarzınımn ilk kez bir arada buluştuğu N Loft Projesi yoğun ilgi gören lansman toplantısı ile İzmirliler ile buluştu.

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın bilezik fiyatları da merak ediliyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Bilezik almak isteyenler hemen bakın

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda yatırımcılar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Son dakika altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın bilezik fiyatları kaç lira oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar? 23 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da merak ediyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira? 

Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Düğünü olanlar hemen baksın! Son dakika altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yakından takip ediliyor. Bu kapsamda vatandaşlar altın bilezik fiyatlarını da aratıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Düğünü olanlar hemen baksın! Son dakika altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Bilezik almak isteyenler acil... Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Yatırımcılar altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? Bilezik almak isteyenler acil...Güncel 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 20 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 1827 dolar olurken altın fiyatları geriledi. Altın fiyatlarının gerilemesi ile yatırımcılar altın bilezik fiyatlarını araştırıyor.  Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün sert düşüş yaşadı. Ons altının gerilemesi ile birlikte altın fiyatları dip seviyelere kadar düştü. Altın bilezik fiyatları ise resmen çakıldı. Peki; 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? Altın bilezik fiyatları kaç lira? 16 Şubat 2023 altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları, haftanın üçüncü işlem gününde altın alıp satacak vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda altın ve altın bilezik fiyatları ne kadar? 15 Şubat 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç lira?

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Altın bilezik fiyatları bugün kaç lira? 14 Şubat son dakika altın ve altın bilezik fiyatları...

Son dakika altın fiyatları: Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira?

Son dakika altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde altın alıp satacak olan vatandaşlar tarafından yakından araştırılıyor. Peki bugün altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 11 Şubat Cumartesi 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç lira?

Canlı altın fiyatları: Bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 10 Şubat Cuma 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Son dakika altın fiyatları haftanın son işlem gününde altın alıp satacak olan vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda bugün altın bilezik fiyatları ne kadar? 10 Şubat Cuma 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik alış satış fiyatı kaç TL?

n loft fiyatları Haberi

n loft fiyatları

Faaliyette bulunduğu bölgelerin en güzide noktalarında ürettiği projelerde; bireylerin sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerini göz ardı etmeyen çok özel mimariler üreten Bitez İnşaat, N Loft Projesi ile İzmir'de yeni bir yaşantı hayali kuranlara sakinliği ve lüks yaşamın gereksinimlerini modern bir tasarımla buluşturuyor. N Loft Projesi; merkeze 25 dakika, otoban üzerinde, havalimanına, Çeşme ve Alaçatı'ya 30 dakika uzaklıktaki konumu ile çekim noktası oluyor. 


Bahçe ve loft daireler olmak üzere 4 farklı temel plan düzeninde planlanan N Loft Projesi 5.512 metrekare arsa üzerinde 44 adet lüks daireden oluşuyor. 


Yüzme havuzu, fitness, otopark, kontrollü giriş çıkışları şehir merkezine yakın ama şehir hayatının yoğunluğundan uzak yaşamak isteyenlere şıklığından ödün vermeden farklı bir yaşam imkanı sunuyor. 


'FARKIMIZ GÖRÜLECEK' 


İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Turan, "Faaliyete başladığımız günden itibaren...