05 / 05 / 2024

N Loft Urla satılık

N Loft Urla satılık

Bitez İnşaat imzasıyla İzmir‘in en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinalanı‘nda konumlanan N Loft projesi 5 bin 512 metrekarelik alan üzerinde 44 adet lüks konuttan oluşuyor.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Cer Loft'ta ön satışlar başladı! Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Ege Yapı imzasını taşıyan Cer Loft'un yeni etabında ön satışlar başladı. Projede 24 vade ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Cer Loft nerede? İşte Cer Loft 11 Mart 2023 fiyat listesi

Cer Loft'un yeni etabı 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satışta! 

Cer Loft'un yeni etabında 24 ay 0 faiz fırsatıyla ön satış başladı. Cer Loft'un T1 etabında, 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor. İşte Cer Loft'un yeni etabı ile ilgili merak edilenler...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

Ege Yapı Urla Kekliktepe projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Ege Yapı'nın Urla'da hayata geçirdiği yeni projesi ön talep topluyor. Urla Kekliktepe projesinin Haziran ayında satışa çıkması bekleniyor. 

İzmir Urla’da konutların metrekare fiyatları 30 bin TL'ye çıktı!

Egenin incisi İzmir’in dikkat çeken bölgeleri arasında yer alan Urla’da da konutların metrekare fiyatı 12 bin lira ile 30 bin lira arasında değişiyor.

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

N Loft Urla satılık Haberi

N Loft Urla satılık


Bitez İnşaat imzasıyla İzmir‘in en değerli bölgelerinden biri olan Zeytinalanı‘nda konumlanan N Loft projesi 5 bin 512 metrekarelik alan üzerinde 44 adet lüks konuttan oluşuyor. 


N Loft‘ta 2+1 daireler 120 metrekare, 3+1 daireler 160 metrekare, 4+1 daireler ise 225 metrekare olarak mutfak beyaz eşyalarınız ile birlikte dizayn edildi. 


Doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir yaşam alanı vaad eden N Loft projesini diğer projelerden ayıran en büyük özelliklerden biri de, konumu itibari ile deniz manzarasını, dağ manzarasını, şehir manzarasını ve vadi manzarasını bir arada sunabiliyor olması.


Urla Merkez e 10 dakika

Urla İskele 5 dakika

İzmir merkez 25 dakika

Havaalanı  , Çeşme , Alaçatı 30 dakika.


Kendine has tarihi bir dokusu bulunan Urla'nın merkezine 10 dakika mesafede, sabahları köy kahvaltısına akşamları ise lezzetli balık restaurantlarıyla meşhur Urla...