18 / 05 / 2024

N. Nasr Khalil Abbas

N. Nasr Khalil Abbas

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Nasr Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Nasr Yapı Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Kerem Kopuz ve Mustafa Melik Kopuz ortaklığında kuruldu.

Al Nasr Gayrimenkul Alım Kiralama ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Al Nasr Gayrimenkul Alım Kiralama ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eken tarafından kuruldu...

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Ana Global Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın     Nasr Esfahanı, Mılad Nasr Esfahanı ve Nader Yeganeh Ahmadı ortaklığında kuruldu. 

Haji Khalil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Haji Khalil İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi, Samar Gül Khalil tarafından 4 Haziran'da Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı'nda 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Irak'ta Felluce Barajı'nın taşması sonucu 6 bin ev sular altında kaldı!

Irak'ın başkenti Bağdat'ın batısında yer alan Ebu Gureyb ilçesindeki 6 bin ev Felluce Barajı'nın taşması nedeniyle sular altında kaldı. Taşan suların ilçenin "En-Nasr ve es-Selam" bölgesine kadar ulaştığı, çok sayıda ailenin bölgeyi terk ettiği bildirildi

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu

Rixos Al Nasr Oteli, Libya'da açıldı!

Rixos Al Nasr Oteli, Libya'nın Başkenti Trablus'ta hizmete açıldı

Ramallah konut yapımcılarının gözdesi

www.emlakkulisi.com'dan başka hiçbir yerde bulamayacağınız bir çalışma. Savaş şartlarında Ramallah'ta konut ve inşaat piyasasındaki son durum ne?

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

N. Nasr Khalil Abbas Haberi

N. Nasr Khalil Abbas

Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi, Esat Ertaç Erbesler, M. Abdelhamid Amin El Sayed, N. Nasr Khalil Abbas tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul yönetimi ve gayrimenkul projeleri geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktır ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Almuttahida Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırımları İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Güngören, A. Nafiz Gürman Mahallesi, G.A.R. Gürcan Caddesi, Metropol Center A Blok Kat:3...