06 / 05 / 2024

N şehir konut fiyatları

N şehir konut fiyatları

Esenyurt’ta yer alan N Şehir Esenyurt projesinde yüzde 30 oranında peşinat ödendiğinde, kalan konut tutarı için 36 aya kadar uzatılabilen vade imkanı sunuluyor

Başakşehir Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Konut Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Cahit Yeşil, Murat Bozkurt ve Selami Akdağ ortaklığında kuruldu.

SHU Altınşehir ile Bursa'ya 258 konut geliyor!

YB Yapı'nın Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde hayata geçirdiği SHU Altınşehir projesinde 258 konuta yer veriliyor..

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017 listesi!

Strada Bahçeşehir konut fiyatları 2017 listesi 334 bin TL'den başlıyor. Akzirve Gayrimenkul imzası taşıyan projede konutların yanı sıra ticari alanlar da bulunuyor...

Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri!

İstanbul Ümraniye'de hayata geçirilen Sinpaş Finans Şehir Konutları için ön talepler alınıyor. Sinpaş Finans Şehir konut teslimleri ne zaman?

TOKİ Kayaşehir konut başvuruları 2017!

TOKİ Kayaşehir konut başvuruları 2017 detaylı bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. TOKİ Kayaşehir Evleri'ne 603,15 TL'den başlayan taksitlerle sahip olmak mümkün...

Şehir merkezlerinde dönüşümden konut alan kazanır!

Gayrimenkul yatırımcıları şehir dışına taşan projelerde yüksek kazancın adresini ararken, şehir merkezindeki kentsel dönüşümden konut satın alanların kazancı daha yüksek oluyor.

Altınşehir ve Tahtakele kentsel dönüşümü için master plan hazırlanıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkankığı (TOKİ) Avcılar Tahtakale Mahallesi ve Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için master plan hazırlatacak.

Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Tahtakale ve Altınşehir kentsel dönüşüm projelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Tahtakale ve Altınşehir dönüşüm ön yeterlilik ihalesi bugün yapılacak.

Altınşehir ve Tahtakele'nin dönüşümü için bir adım daha atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Avcılar'a bağlı Tahtakale ve Başakşehir'e bağlı Altınşehir'in kentsel dönüşüm projeleri için bir adım daha attı.

Özyurtlar İnşaat Nşehir'in 2. etabı bu yıl sonunda teslim edilecek!

Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir hattında bugüne kadar 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, Nşehir projesinin ikinci etabını bu yıl sonunda teslim edecek.

MARYAP, Altın Şehir projesini İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı'nda tanıttı!

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı!

İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt’ta inşa edilen bu dört proje hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayanlara büyük fırsat sunuyor.Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'da erken teslim heyecanı...

Bahçekent Flora Bahçeşehir konut fiyatları!

Konutların satış sürecine devam edilen Bahçekent Flora Bahçeşehir konut fiyatları metrekaresi 2 bin 100 TL'den başlangıç gösteriyor. Proje, 120 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor...

N şehir konut fiyatları Haberi

N şehir konut fiyatları



N Şehir projesi Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Esenyurt’ta hayata geçirilen N Şehir projesi 30 bin 188 metrekare arsa alanına sahip. 618 adet dairenin yer aldığı N Şehir Esenyurt projesinde 32 metrekare 1+0 daireler 59 bin TL, 70 metrekare 1+1 daireler 89 bin TL, 82 metrekare 2+1 daireler 119 bin TL, 92 metrekare 2+1 daireler 134 bin TL ve 112 metrekare 2+1 daireler 159 bin TL’ye satılıyor. N Şehir ödeme tablosu şu şekilde:

  

N Şehir Evleri'nde daire tutarının yüzde 30’u peşinat olarak ödendiği takdirde kalan tutara 36 ay boyunca vade yapılabiliyor. N Şehir’in 1+1 daireler için belirlenen ödeme planına...