02 / 05 / 2024

n5 suites ev fiyatları

n5 suites ev fiyatları

N5 Suites fiyat listesi dahilinde dairelerin satışları 157 bin lira ile 367 bin lira arasında değişen fiyatlarla yapılıyor. Özyurtlar N5 Suites projesi Haziran 2015'te teslim ediliyor...

N5 Suites ev fiyatları!

N5 Suites ev fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon konutların fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor... N5 Suites Rezidans, Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde yer alıyor

Sur Yapı Antalya Suites'te 2 milyon 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma fırsatı! 

Sur Yapı Antalya Suites projesinde yüzde 35'ini peşin, kalanını 6'ncı ve 12'nci ayda ara ödeme yapacak şekilde 24 ay ya da 48 ay vade ile ödeme seçeneği sunuluyor. Peki projede konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Avrupa Residence Suites'te otel ve ev konforu bir arada!

TEM Avrupa Konutları'nın yanı başında bulunan Avrupa Residence Suites'te ev ve otel konforu bir arada sunuluyor. Avrupa Residence'a taleplerin gelmesi fiyatları yükseltti.

Frame Suites yeni sahiplerini bekliyor!

VITHOME İnşaat tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Frame Suites projesi yeni ev sahiplerini bekliyor. Frame Suites Bodrum, düzenlediği “Bodrum in Frame” buluşmasında değerli isimleri ağırladı.

Kağıthane Seba Suites satılık ev fiyatları!

Seba İnşaat imzası taşıyan Seba Suites Rezidans Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Karaköy bölgelerine yakın konumuyla avantaj sağlıyor..

Seba Suites Kağıthane ev fiyatları 2018!

Anahtar teslimleri 2019 yılında yapılacak olan Cendere Seba Suites Evleri, Maslak’a 5 dakika, metroya ise 300 metre mesafede hayata geçiriliyor..           

Kağıthane Seba Suites ev fiyatları!

Toplam 144 adet daireden meydana gelen Seba Suites projesi Seba İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kağıthane Seba Suites ev fiyatları...

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları!

Bayraklı Modda Suites ev fiyatları 394 bin TL'den başlıyor. Ontan İnşaat imzası taşıyan projede dairelerin 2019 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

Modda Suites Ontan ev fiyatları!

8 katlı tek blok şeklinde yükselen Modda Suites Ontan Evleri 72 daireden meydana geliyor. Modda Suites Ontan ev fiyatları 394 bin TL'den başlıyor.

Babacan Palace ve Prime Suites'te 1.950 TL taksit fırsatı!

Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.

Beylikdüzü Metrohome Suites ev fiyatları!

Anahtar teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Metrohome Suites projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde E-5 yolu üzerinde inşa ediliyor...

Bodrum Frame Suites, Kasım ayı boyunca sabit kur avantajı sunuyor!

Şehir hayatından bunalanlar için, hem doğanın hem de sosyal hayatın tam ortasında, Bodrum’un yaz-kış tadının çıkarılabileceği bir proje olan Frame Suites’de son 21 ev kaldı.

N5 Suites projesinde teslim heyecanı!

Özyurtlar İnşaat, N5 SuitesOtel+Residence projesini yatırımcısıyla buluşturuyor N5 Suites projesinde teslim heyecanı başladı.

n5 suites ev fiyatları Haberi

n5 suites ev fiyatları


N5 Suites projesi Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde Otoport'un yanında yükseliyor. N5 Suites fiyat listesi öncesinde proje hakkında ayrıntılara yer verelim.


330 bağımsız ünitenin yer aldığı N5 Suites Beylikdüzü projesi konut, dükkan ve otel odalarından meydana geliyor. N5 Suites Beylikdüzü projesi 190 konut, 8 dükkan ve 132 adet otel odasından oluşuyor.


N5 Suites Beylikdüzü projesinde banka kredisi kullanılarak taksitlendirme yapılıyor. Özyurtlar N5 Suites Beylikdüzü projesine 101 tane stüdyo daire ve 31 tane 1 oda 1 salon daire seçenekleri mevcut.



N5 Suites fiyat listesi! 


Tek blok olarak tasarlanan N5 Suites Özyurtlar projesi 16 katlı olarak inşa ediliyor. N5 Suites Beylikdüzü projesinde stüdyo daire tipleri 40 metrekare, 1+1 daire tipleri 75 metrekare ile 87 metrekare büyüklüğe sahip.


N5 Suites fiyat listesi kapsamında dairelerin satış...