06 / 05 / 2024

N5 Suites güncel fiyat

N5 Suites güncel fiyat

Özyurtlar Esenyurt N5 Suites projesinde daireler 199 bin TL'den başlıyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte N5 Suites kampanya 2014 detayları...

Metrohome Suites güncel fiyatları!

Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükselen projede 1.600 konut ve 130 ticari birim bulunuyor. Peki Metrohome Suites güncel fiyatları ne kadar?

Metrohome Suites güncel fiyat listesi!

1.600 adet konut ve 130 mağazadan oluşan Metrohome Suites projesinin teslimleri 2018 sonunda gerçekleşecek. Metrohome Suites güncel fiyat listesine göre projenin metrekare birim fiyatı 3.750 TL ‘den başlıyor.

Özyurtlar İnşaat N5 Suites'in yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği Yatırımın En Kazançlı Formülü kampanyası yoğun ilgi gördü. Ekim ayı boyunca satışa sunulan 73 dairenin yüzde 80'ine denk gelen 60'ı satıldı.

N5 Suites'te 60 daire satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın Esenyurt'ta yaptığı N5 Suites Otel ve Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenlendi, İlgi gören kampanya ile 1 ayda satışa sunulan 73 daireden 60'ı satıldı.

N5 Suites Esenyurt'un yüzde 80'i satıldı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta hayata geçirdiği N5 Suites Otel + Residence projesi için geçen ay bir kampanya düzenledi. Seçim öncesi olmasına rağmen büyük ilgi gören kampanyada satışa sunulan 73 dairenin 60 tanesi satıldı.

N5 Suites projesinin yüzde 80’i satıldı!

Özyurtlar İnşaat’ın N5 Suites Otel+Residence projesi için düzenlediği “Yatırımın En Kazançlı Formülü” kampanyası yoğun ilgi gördü. Seçim öncesine denk gelen ekim ayı boyunca tam 60 daire satıldı.

N5 Suites Özyurtlar'da 229 bin TL'ye!

Sınırlı sayıda kalan daireler için fırsatların devam ettiği N5 Suites Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor. Projede daire fiyatları 229 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

N5 Suites'ten daire alanlar ticari tapuya sahip oluyor!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için 'yeni bir kampanya başlattı. Buna göre daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebilecek.

N5 Suites'ten ev alanlar kira kampanyasından yararlanabilecek!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'taki N5 Suites Otel+Residence projesi için kampanya başlattı. Buna göre N5 Suites'den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

N5 Suites projesinde suit dairelerin kirası 3.000 lira!

N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre; N5 Suites’ten daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyor.

Özyurtlar N5 Suites projesinde N kazançlı formül!

Özyurtlar İnşaat, N5 Suites Otel+Residence projesinden ev almak isteyenler için ‘N’ kazançlı formülü hazırladı. Buna göre N5 Suites’den daire alanlar ticari tapuya sahip oldukları için oturmadıkları ya da kullanmadıkları dönemde evlerini kiraya verebiliyo

Torunlar GYO Mall of İstanbul güncel fiyatlar!

Toplam 23 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Torunlar GYO Mall of İstanbul güncel fiyatlar 292 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Başakşehir İkitelli bölgesinde yaşama geçirilen projede satışlar devam ediyor...

Özyurtlar İnşaat N5 Suites teslim tarihi!

Özyurtlar İnşaat N5 Suites teslim tarihi 2015 yılı içinde olarak belirlendi. Beylikdüzü'nde inşa edilen Özyurtlar İnşaat N5 Suites projesi, 2015 yılının Haziran ayında teslim edilecek.

N5 Suites güncel fiyat Haberi

N5 Suites güncel fiyat

N5 Suites kampanya 2014 detaylarından bahsetmeden önce projeden bahsedelim. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen proje Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. 


N5 Suites projesinde 90 adet daire, 132 adet otel odası ve 8 adet ticari birim bulunuyor. Projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak dizayn edildi.


N5 Suites projesine daireler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede yüzde 50 peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


N5 Suites projesinde açık-kapalı yüzme havuzu. Türk hamamı, sauna, dinlenme odaları, fitııess center ile profesyonel bir ekip tarafından işletilecek olan sosyal tesisler yer alıyor. 


N5 Suites kampanya 2014

N5 Suites kampanya kapsamında daireler aylık 3 bin liradan kiraya verilebiliyor. Proje 2015 yılında teslim edilecek. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor.


N5 Suites iletişim

Telefon:444 40 27                ...