22 / 07 / 2024

N8 Proje tasarımları

N8 Proje tasarımları

N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, 2014 yılında kurduğu mimarlık ofisiyle mağaza yenileme alanına yeni bir soluk getiriyor. 

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pangea Proje Tasarım Mimarlık İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Sağır tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Kaes Mimarlık Proje Tasarım Limited Şirketi bugün Sancaktepe2de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çakal tarafından kuruldu.

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Razu Proje Tasarım Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  20 bin TL sermaye bedeli ile  Alara Su Mildan tarafından kuruldu.

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Metra Proje Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Zengin tarafından kuruldu.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akart Yapı Proje Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldıray Peker tarafından kuruldu.

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Çiler Erkan tarafından kuruldu.

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dıone Mühendislik Proje Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Sancak, Mert Güner, Uğur Can Erginağ ve Umut Dağar ortaklığında kuruldu.

Mera Mimarlık Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Mera Mimarlık Proje Tasarım Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şenel ve Muzaffer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proje Tasarım Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Aktülün tarafından kuruldu.

N8 Proje tasarımları Haberi

N8 Proje tasarımları

Mağazaların aktif halinde bile çalışmalarını devam ettiren N8 Proje, bir mağazanın mimari restorasyonunu rekor sürede tamamlıyor. 10 günde bir çalışmayı bitirebilen şirket, harcamaları da minimumda tutuyor. Buna göre, perakende şirketlerin yaptığı bir renovasyon işini N8 Proje, yüzde 15' e kadar genel bütçede azalma sağlayarak hayata geçirebiliyor.

2014 yılında kurulan mimarlık şirketi N8 Proje, mağaza yenileme, dekorasyon, renovasyon, teknolojik sıcak satış ve perakende psikolojisi fikirleri gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. N8 Proje, bugüne kadar 40’ın üzerinde projeye imza atarken, başta perakende markaları olmak üzere mağazalarda dekorasyon ve yenileme işlemleri yapıyor. N8 Proje A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, Türkiye’de mağaza yenileme konusunda ciddi bir açık olduğunu belirterek “Bu açığı görerek N8 Proje ekibimizi 2014 yılında kurduk. Bugüne kadar 40’tan fazla projeye imza attık....