17 / 05 / 2024

nabi avcı yatırımları

nabi avcı yatırımları

AK Parti Sakarya Milletvekilleri ile Kültür Bakanı Nabi Avcı’yı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ziyaretten Sakarya’ya 2 müjde ile ayrıldıklarını açıkladı.

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Denizli Buldan'a yönelik turizm yatırımları mecliste!

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine yönelik turizm yatırımlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Basmacı sorularını Kültür Ve Turizm Bakanı Eskişehir Nabi Avcı'nın yanıtlamasını talep etti..

Nabi Avcı: Bolu’daki turizm yatırımlarına destek vereceğiz!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la makamında görüştü. Bakan Avcı bu görüşmede, “Ben ve Bakanlığım Köroğlu ile ilgili yapılacak çalışmalarda ve Bolu’daki turizm yatırımlarına gerekli desteği vereceğiz” dedi.

DMD Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

DMD Proje Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Davut Durmuş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Avcılar, Merkez Mahallesi, Reşitpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars Otelcilik Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Şenal Kahrıman ve Ahmet Avcı ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Büyükçekmece' de kuruldu.

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Yıldız Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasser Al Juhaıshı, Namour Lanemer ve Zeynal Karapınar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

nabi avcı yatırımları Haberi

nabi avcı yatırımları

AK Parti Sakarya Milletvekilleri ile Kültür Bakanı Nabi Avcı’yı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ziyaretten Sakarya’ya 2 müjde ile ayrıldıklarını açıkladı. Buna göre Bakan Avcı şehre müjdesi verilen Kongre Merkezi’nin projesine tam not verdi ve projeye destek olacaklarını belitti. Şehir için bir diğer müjde ise 100 bin kitaplık yeni kütüphane projesi oldu. Bakan Avcı mimarisini Büyükşehir Belediyesi’nin üstleneceği yeni yatırım için ihale hazırlıklarını başlatacaklarını söyledi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Prof. Dr. Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz ve Recep Uncuoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’yı ziyaret etti. Ankara’daki bakanlık binasında gerçekleşen görüşmede şehre 2 yeni müjde verildi. Bakan Nabi Avcı, AFA’nın yıkılarak yerine yeni Kongre Merkezi inşa edileceği...