02 / 05 / 2024

Nacar Reklam Pazarlama nerede

Nacar Reklam Pazarlama nerede

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Aslan tarafından kuruldu. 

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahbitex Gayrimenkul İnşaat Reklam Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahaddin Özbek tarafından kuruldu.

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Bilgi Money Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Arslan tarafından kuruldu.

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Çelik Reklam Emlak Organizasyon Danışmanlık Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Recep Kılıç tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sun Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ciner Doğa İnşaat Taahhüt Ve Reklam Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Hüseyin Akkurt tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapanlar İnşaat Proje Danışmanlık Gayrimenkul Pazarlama Reklam Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da İsa Taş tarafından kuruldu.

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gardenya Reklam Emlak Organizasyon Bilişim Ve Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de Ümit İşlek tarafından kuruldu.

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Arif Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Prodüksiyon Reklam Turizm İnşaat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Güray Öngen tarafından kuruldu.

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Franchıse Sepeti Emlak Bilgi Teknolojileri Pazarlama Reklam Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Pekin ve Mesrur Alp Türsen ortaklığında kuruldu.

Vival Mühendislik İnşaat Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vival Mühendislik İnşaat Reklam Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Aydoğmuş tarafından kuruldu.

Nacar Reklam Pazarlama nerede Haberi

Nacar Reklam Pazarlama nerede

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Aslan tarafından kuruldu. 

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü eğlence ve gösteri merkezi, sergi ve panayır alanı, kongre merkezi, sanatsal gösteri merkez kompleksi işletmek, kiraya vermek, kiralamak ve danışmanlık yapmak. Yetkili mercilerden izin almak kaydıyla yurt içinde ve yurt dışında sanat ve eğlence gösterileri, konserler, müzikal oyunlar, tiyatro oyunları, folklor gösterileri, bale oyunları, eğlence ve yarışma programları ve benzeri sanat ve eğlence faaliyetleri organize etmek, sergilemek, tertip etmek veya ettirmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Nacar Reklam Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1992.Sok.Vetro City St.N.16/27...