05 / 05 / 2024

naci ağbal emlak vergisi açıklaması

naci ağbal emlak vergisi açıklaması

Belediyeler emlak vergisi değerlerinde artışa karşı vatandaşı koruma altına aldı. Bazı belediyelerin emlak vergisinde astronomik artışlar yaptığını dile getiren Maliye Bakanı Naci Ağbal, "2017'de belirlenen değerin yüzde 50 daha fazlası olamaz" dedi.

Emlak vergisi sorununa neşter!

Maliyet Bakanı Ağbal, vergi, yatırım, üretim, istihdam gibi toplumun geniş kesimlerini ilgilendiren yasal düzenleme üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Bakan Ağbal, "Emlak vergisi değerleriyle ilgili bir düzenleme çalışması da yapıyoruz. Yetiştirebilirsek onu da bu torba yasa içinde yapacağız” dedi.

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Naci Ağbal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Naci Ağbal kimdir? Naci Ağbal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Naci Ağbal Ne iş yapar? Naci Ağbal Nereli?  İşte Naci Ağbal'ın hayatına dair merak edilenler.

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Naci Ağbal niçin görevinden alındı? Görevden alınması piyasalara nasıl yansır?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 17 maddelik analizi...

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'dan faiz açıklaması!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, "Faiz indirimini uzun süre gündemimize almamız mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Naci Ağbal: Konut kredilerinde güçlü genişleme belirgin!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-1" çevrim içi bilgilendirme toplantısında 2020 yılı konut kredisine dair açıklamalarda bulundu. 

Naci Ağbal: Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz!

TCMB Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyonun 2021 sonunda yüzde 9,4 olarak gerçekleşeceğini, 2022 sonunda yüzde 7'ye, 2023 sonunda ise orta vadeli hedef olan yüzde 5 seviyesine gerileyerek istikrar kazanacağını tahmin ediyoruz." dedi.

Enflasyon Raporu 28 Ocak'ta açıklanacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Naci Ağbal, "Enflasyon Raporu 2021-I"in tanıtımı amacıyla 28 Ocak Perşembe basın bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

Merkez Bankası Başkanı Ağbal: Enflasyonu düşürmekte kararlıyız!

Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal, '2021 Yılında Para ve Kur Politikası' tanıtım toplantısında yaptığı sunumda, "Fiyat istikrarını sağlamak hepimizin ortak amacı olmalıdır. TCMB olarak biz bu amaca yürekten inanıyoruz ve enflasyonu düşürmekte kararlıyız" ifadesini kullandı.

Dolar, Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası 8,1840'a kadar geriledi!

Dolar/TL, Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal'ın açıklamaları sonrası sert düşerek 8,1840'a kadar geriledi.

TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atandı!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile TCMB Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı.

Naci Ağbal: Deprem vergileri çarçur edilmedi!

Elazığ'da meydana gelen deprem, deprem vergisi tartışmasını gündeme getirdi. Strateji ve Bütçe Başkanı Ağbal; "Bütün vergi gelirleri nasıl bütçenin havuzuna gidiyorsa bu gelirler de bütçenin havuzuna geldi. Bu gelirler çarçur edilmedi." dedi...

naci ağbal emlak vergisi açıklaması Haberi

naci ağbal emlak vergisi açıklaması

Belediyeler emlak vergisi değerlerinde artışa karşı vatandaşı koruma altına alırken, bin 397 belediye de yeni düzenleme kapsamında geri adım atıyor.

Gelecek yıl için yapılacak değer artışı hiçbir şekilde bu yılki değerin yüzde 50'sini geçemeyecek, özellikle turistik bölgelerde yüzde 600'lere varan abartılı değerleme oranları da aşağı indirilecek. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre;  Maliye Bakanı Naci Ağbal, yüzde 300'den yüzde 3 bine varan artışlara dikkat çekerek vatandaşların fahiş emlak vergisinden kurtulduğunu söyledi.

Büyükşehirler izlenecek

Yeni uygulamayla ilgili en çok şikâyetin geldiği turistik bölgelerde ilçeler arasında emlak vergisinde çok büyük fark olup olmadığı izlenecek.

İzmir, Antalya gibi büyükşehirlerde emlak vergisini tavan fiyatlardan belirlerken, bu konuda da hassas davranmaları istenecek. İyi iş yapan işletme ile vatandaşın yemeklik domates ektiği arazi için ödediği rakam da aynı olmayacak.

Emlak vergisini kim...