29 / 04 / 2024

Naci Şafak

Naci Şafak

CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Şafak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Fatih Mehmet Fıçıcı ve Hasan Selim Fıçıcı ortaklığında kuruldu.

Deprem uzmanı Naci Görür resmen açıkladı: 25 Ekime dikkat! Bardağı taşıran son damla olabilir!

Türkiye'de 25 Ekim'de izlenecek güneş tutulmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Jeolog Prof. Dr. Naci Görür'ün, "Bardağı taşıran son damla olabilir" ifadeleri Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Peki, 25 Ekim'de İstanbul'da deprem mi olacak? İşte Görür'ün dikkat çeken açıklamaları...

Yeni bir deprem mi geliyor? Ege Denizi kıpır kıpır! Prof. Naci Görür'den korkutan uyarı!

Prof. Naci Görür, Muğla meydana gelen depremler ile ilgili birtakım açıklamalarda bulundu. Görür, dün geceden bu yana Muğla’nın kıpır kıpır olduğunu dile getirerek, “Gerilmenin bir göstergesi” ifadelerini kullandı. İşte detaylar…

İstanbul için deprem alarmı! Naci Görür'den korkutan açıklama geldi: En az 7,2 şiddetinde! Zaman azaldı...

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için minimum 7,2 maksimum 7,6 büyüklüğünde olası bir deprem beklediğine dair korkutan açıklamayı yaptı...

Naci Görür'den son dakika açıklaması: Vatandaşlar tazminat davası açabilirler!

İstanbul İl Afet ve Risk Azaltma Planı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ilk kez resmi bir planda devlet kurumlarına görev verildiğini söyleyerek, vatandaşların tazminat davası açabileceğini dile getirdi.

Naci Görür'den kritik deprem uyarısı! Depremler bu hatta doğru ilerliyor!

Malatya'da dün 5.2 şiddetinde deprem meydana gelen depremin ardından Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı geldi. Görür, "Risk Azaltma Planlarını" hazırlayıp çalışmalarını yapmasında fayda vardır" dedi. İşte ayrıntılar...

Dikkat Prof. Dr. Naci Görür uyardı! 5 Şiddetinde depremin gelmesi olası...

Erzurum'da dün yaşanan depremi yorumlayan Prof. Dr. Naci Görür, "Bu zonda 5.0 büyüklüğüne kadar deprem beklenebilir" dedi.

Prof. Dr. Naci Görür'den korkutan Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Denizi'nde meydana gelen deprem ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Naci Görür'den dikkat çeken deprem uyarısı! Marmara'nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz!

Yer bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara’nın Kuzey kolunda deprem bekliyoruz açıklamasını yaptı. Peki Marmara Bölgesi’nin tehlike altında olan bölgeleri hangisi? 

Naci Görür'den tüyler ürperten deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, dün Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremle ilgili tüyler ürperten bir açıklama yaptı. 

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin emniyetten açıklama geldi. Yapılan açıklama ile birlikte cinayetle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde gayrimenkul anlaşmazlığı iddiası gündeme geldi.

Naci Görür'den tüyler ürperten Marmara depremi açıklaması!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Ege Denizi'nde yaşanan 5.3 şiddetindeki depremin ardından Marmara depremine ilişkin tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

Naci Şafak Haberi

Naci Şafak
CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Naci Şafak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


CN Şafak Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-) İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2 Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları,fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...