02 / 05 / 2024

Nadir Avcan istasyon

Nadir Avcan istasyon

Nadir Avcan Şirketler Gurubu, Konya Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini attı. Firma kaliteyi ve en iyi hizmet anlayışını ön planda tutuyor.

Buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi! Çok nadir görülen bir durum...

Bilim insanları tarafından Doğu Antartika'da buzulların altında 14 milyon yıllık arazi oluşumu keşfedildi. Çok nadir görülen bu durumu bilim insanları açıkladı...

Bilim insanları Maraş depremlerini anlattı: Şaşırtıcı ve nadir rastlanan bir durum!

ABD'de yaşayan deprem uzmanları, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin bu kadar kısa sürede bu şiddette olmasını "şaşırtıcı" ve "nadir rastlanan" bir durum şeklinde belirtti. İşte ayrıntılar...

Eşarj istasyon sayısını 495’e çıkarmak için yatırım yapma kararı aldı

Enerjisa Enerji’nin 2018 yılında sürdürülebilir ve çevreye duyarlı bir gelecek hedefiyle yüzde 94 oranında çoğunluk hisselerine sahip olduğu Eşarj, istasyon ağına yaklaşık 300 milyon TL’lik yatırım yapacak.

Nadir Ataman: Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde ekip biçenler şimdi rantı izliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul arazileri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul’un geçeceği mahallelerde önceden ekip biçenler şimdi rantı izliyor" şeklinde konuştu.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki!

İBB ve Bakirköy CHP Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un tapularının onaylanmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul'un güzergahındaki arazilere ilişkin açıklama!

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Kanal İstanbul’un imar planlarında ayrımcılık yapılacağını ileri sürdü. Ataman, İBB'nin ve CHP’li belediyelerin arazilerine düşük imar verileceğini belirtti.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon inşaatları başladı!

İzmir'de yapımı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nda istasyon çalışmaları başladı. 

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul tepkisi!

İBB Meclis üyesi Nadir Ataman, TOKİ'nin Kanal İstanbul projesi kapsamında bulunan Sazlıbosna Mahallesi’nde 970 bin 300 metrekare büyüklüğünde mera ve tarla alanlarını ihaleye çıkarmasına tepki gösterdi.

Nadir Ataman'dan Kanal İstanbul çıkışı!

Kanal İstanbul’un çevresine kurulacak 'Yenişehir'in komşusu olan Başakşehir’deki toplu konut projesinin 2. etabı son şeklini aldı. CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda kurulacak hastanenin inşaatının havalimanı arazisinde değil bitişindeki 52 bin metrekarelik alanda başladığını ifade etti...

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

Ünlü baklavacı Nadir Güllü inşaat sektörüne girdi!

Karaköy Güllüoğlu'nun patronu ünlü baklavacı Nadir Güllü, bugün Beyoğlu'nda yeni bir inşaat şirketi kurdu. Nadir Güllü İnşaat Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Nadir Avcan istasyon Haberi

Nadir Avcan istasyon

1997'de akaryakıt sektöründe ilk akaryakıt istasyonu ile yola çıkan Nadir Avcan, bugün Konya'nın ve bölgenin önemli akaryakıt şirketleri arasına girdi. Hizmet yelpazesini farklı sektörlere girerek genişleten Nadir Avcan Şirketler Grubu, sigorta, tarım ve inşaat sektörüne de girerek, akaryakıt sektöründeki başarısını bu sektörlerde de gösterdi. Kaliteli hizmet anlayışı ile sektörlerdeki ilerleyişini sürdüren Nadir Avcan Şirketler Grubu, bu anlayışla sektörlerdeki büyümesini sürdürüyor. Bu kapsamda Nadir Avcan Şirketler Gurubu Ladik ve Kadınhanı bölgesine hitaben Afyon Yolu üzerinde 14. akaryakıt istasyonun temelini dualarla attı. Nadir Avcan Şirketler Grubu yetkilileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirilen temel atma töreninde, dualar eşliğinde ve kesilen kurbanların ardından ilk kazma vuruldu. En kısa zamanda tamamlanacak olan istasyon, vatandaşların hizmetine sunulacak. Bu istasyonda da grubun diğer hizmet alanlarında...