20 / 05 / 2024

Nagib Atiya Moh Elallagi

Nagib Atiya Moh Elallagi

Alkibra İnşaat Yapı Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi 6 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile, Esenyurt'ta, Nagib Atiya Moh Elallagi Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bonalameed Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Moh`D R. F.    Alshawabkeh tarafından kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

At Home Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Gamal Say, Gamal abdalnase ve Seıf Hısham Moh ortaklığında kuruldu.

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glamorous Desıgn Mimarlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Ahmad Shaaban, Emad Camad ve Mohıedden Abdalghany ortaklığında kuruldu.

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Falco Group Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Em Moh Shawesh tarafından kuruldu.

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Lara Feras Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Feras Moh'd L.A. tarafından kuruldu.

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaqsa Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Moh'd Jebril Yousef Shaker Noufal tarafından kuruldu.

Paksultan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paksultan İnşaat Turizm Gıda İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hassan Mohıuddin tarafından kuruldu.

Joury Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Joury Gayrimenkul ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli Mahmoud İbrahim M. Moh'd Bushnaq tarafından kuruldu.

Sunsetdmc Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sunsetdmc Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 220 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Gürol ve Tarıq Ahmad Moh Hıjazi tarafından kuruldu.

Nagib Atiya Moh Elallagi Haberi

Nagib Atiya Moh Elallagi

Alkibra İnşaat Yapı Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Nagib Atiya Moh Elallagi Müdürlüğü'nde kuruldu.


Alkibra İnşaat Yapı Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Yurtiçinde ve Yurtdışında her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane, köprü, baraj, okul, turistik tesis inşaatlarını yapmak, yapım taahhüdünde bulunmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b) Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. c) Dış cephe izolasyonu yapmak. Isı yalıtımlı dış cephe kaplama işleri yapmak. d) Her türlü inşaat boyaların alım satımı, ithalatı ve ihracatı. e) Her neviden mobilya ve dekorasyon malzemeleri,büro ve ev mobilyaları alım, satımı, dış ticaretini yapmak,...