05 / 05 / 2024

N.Ahmad Aref Abedalqader

N.Ahmad Aref Abedalqader

Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, N.Ahmad Aref Abedalqader tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Fatih, Molla Şeref Mahallesi, Kilimci Sokak'ta kuruldu.

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hergün Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Ahmad Moınshırazı tarafından kuruldu.

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkınvest Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Shadı Yasın Ahmad Tarawneh tarafından kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Aref ve Alaa Alaref tarafından kuruldu.

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Al Arif Yıkım Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 75 bin TL sermaye bedeli ile Mhd.Nıdal Aref tarafından kuruldu.

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Collage Danışmanlık İnşaat Ve Mimari Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Naunaın Ahmad ve Syed Ahmed M. Shahjehan ortaklığında kuruldu.

İnşaat patronları 2019 Haziran konut satış rakamlarını değerlendirdi!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt,  Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Masar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmad Ghassan Altınawı konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Sam Seyahat Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile N.Ahmad Aref   Abedalqader tarafından kuruldu. 

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zamanı Boroojenı ve Shahrouz Eslamdoust ortaklığında kuruldu. 

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmadı Group İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Gamıl Alı Salem Al-Ahmadı tarafından kuruldu. 

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmad Dabboul Otomotiv İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Dabboul tarafından kuruldu.

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

N.Ahmad Aref Abedalqader Haberi

N.Ahmad Aref Abedalqader

Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, N.Ahmad Aref Abedalqader tarafından 100 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Fatih, Molla Şeref Mahallesi, Kilimci Sokak'ta kuruldu. 

Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Devre mülk , emlak alım satım, inşaat, pazarlama hizmetleri, turizm  ve seyahat organizasyonları  matbua  basım  dağıtım  işleri tüm bu işlerle ilgili  acente ve mümessillik  almak   emlak  pazarlama konularında  danışmanlık  vermek  emlak kiralama  işlerinde aracılık  yapmak .


Gardenia Group Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Molla Şeref Mahallesi, Kilimci Sokak...