30 / 04 / 2024

Nail Olpak re360

Nail Olpak re360

DEİK Başkanı Nail Olpak yaptığı açıklamada "Faizlerdeki yükselmenin bütün sektörlerle birlikte gayrimenkul sektöründe de yansımalarını geçtiğimiz yıl negatif olarak gördük. Faizlerdeki hızlı iyileşme ile sektör üzerinde çok daha olumlu kalıcı etkilerin olacağına inananlardan biriyim" dedi.

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Ons İnşaat Enjeksiyon Ve İzolasyon Limited Şirketi Kağıthane’de 300.000,00 TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ile Zafer Karcı ortaklığıyla kuruldu.

RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda neler konuşuldu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak fayda adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda buluştu.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Zimak Enerji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Zimak Enerji Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Ataşehir'de Nail Ünal tarafından kuruldu.

Dış ekonomide flaş işbirliği

Olpak: "Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türk Cumhuriyetlerde ihracat açısından farklı pazarlar mevcut. Bu manada Türkiye için hala çok ciddi bir potansiyel görülüyor."

Türk inşaat sektöründen Birleşik Arap Emirlikleri çıkarması!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki yatırım potansiyeline dikkati çekerek, önemli açıklamalar yaptı. İşte Nail Olpak'ın o açıklamaları...

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi kuruldu!

Carbo İnşaat Enjeksiyon İzolasyon Limited Şirketi bugün Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nail Karagöl ve Osman Aslan ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe oyunun kuralları yeniden yazılıyor!

Merakla beklenen RE360 Gayrimenkul Buluşması gerçekleştirildi. Buluşmada gayrimenkul sektörü masaya yatırıldı...

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Türk müteahhitlere kamu ihalelerinde öncelik talebi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak, "Türk müteahhit ve müşavirlik firmalarının Irak'ın altyapı, hastane, okul, kamu binaları gibi projelerinde daha fazla yer almaları için, rekabet şartları içinde, pozitif ayrımcılık talebimizin olduğunu ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık'ta!

RE360 Gayrimenkulün Büyük Buluşması 15 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nish Teknik Mühendislik Şirketi kuruldu!

Nish Teknik Mühendislik Limited Şirketi Ataşehir’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Burak Koç, İbrahim Kaya, Nail Ünal tarafından kuruldu.

Site yöneticileri dikkat! Sizin de başınıza gelebilir!

Denizli'de bir sitede yöneticilik yapan Nail Çapar, kat maliklerin geçmişe yönelik borçlarını apartman kapısına asması nedeniyle mahkemelik oldu. 

Nail Olpak re360 Haberi

Nail Olpak re360

Alkaş tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın destekleriyle ve dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarı MIPIM'in stratejik ortaklığıyla bu yıl 3.'sü gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması sürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Nail Olpak,RE360 Gayrimenkul Buluşması'nda gerçekleştirdiği konuşmada, kurum olarak, dünyaya klasik iş bakış açısının yanı sıra ticari diploması kavramını katarak farklı bir gözle bakmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Dünyanın sürekli değiştiğini ve gayrimenkul sektöründeki değerlemelerin bile dijital dünyanın sağladığı altyapıyla farklılaştığını söyleyen Nail Olpak, daha fazla ticaret yapmak, barışın daha fazla olmasını istediklerini dile getirdi. Olpak, "O yüzden bugünü ve geleceği daha iyi okumaya gayret ediyoruz. Bunu yaparken iyi ve etkin bir network'e sahip olunması gerektiğine inanlardanım." diye konuştu.

Olpak, DEİK'in 34 senedir faaliyet gösteren, gönüllü üyelik ile,...