21 / 05 / 2024

Najmuddın Noorı

Najmuddın Noorı

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Seven ve Najmuddın Noorı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Hamdiye Mahallesi'nde kuruldu.

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İris Kurumsal Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Eıhab Zın  Noor Raı ve  Zaıdan Emre tarafından kuruldu.

Noor Alawaris İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor Alawaris İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile A.Hasan Saleh Al-Ithawı tarafından kuruldu. 

Noor Alfeda Emlak Restoran Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Noor Alfeda Emlak Restoran Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi I. M. Jamal A. R. Alhendi ve M:I.M. Jamak Alhenf tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Noor Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Noor Yatırım İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile Safa Buhan Akbaş, Osman Akbaş ve Taha Ruçhan Akbaş imzasıyla bugün kuruldu.

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Seven ve Najmuddın Noorı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Hamdiye Mahallesi'nde kuruldu.

Afrika'nın en yüksek binası Fas'ta inşa ediliyor!

Suudi Arabistanlı işadamı Şeyh Tarık Binladen, Afrika'nın en büyük kule rezidansını yapıyor. Kur'an'ın 114 suresinden esinlenilerek 114 katlı yapılması planlanan Al-Noor Kulesi (Işık) 800 milyon euroya mal olacak.

Noor Islamic Bank, Körfez'den parasal boru hattı kurdu!

Türkiye'ye 18 ayda Körfez'den 1.4 milyar dolar para akışı sağlayan Noor Islamic Bank'ın CEO'su Hussain AlQemzi, "Yıl sonuna kadar 600 milyon dolar daha getireceğiz" dedi

Noor Holding, 8 milyar dolarlık Sedir Adası inşa edecek

Noor Holding, Lübnan'ın milli sembolü olan sedir şeklinde bir yapay ada projesi geliştirdi. 8 milyar dolarlık yatırımın 2 milyarını İhlas Holding'in yapacağı açıklandı

Soyak kalite ödülünü kazandı

Soyak, Türkiye Kalite Derneği ( KalDer ) tarafından düzenlenen ve kalite standartlarını en üst düzeyde tutan kurumlara verilen Ulusal Kalite Ödülleri kapsamında 2. kez finalistliğinde, 'Ödüle' layık görüldü.

Beylikdüzü'nün silüetini değiştirecek rezidans

Beylikdüzü'nde Gül Yapı'nın inşaasına başladığı 35 milyon dolara mal olacak 'Skyport Residence' projesi 34 kat, 108 metre yüksekliği ve farklı mimarisiyle bölgenin silüetini değiştirecek.

ULI Başkanı Haluk Sur: ``5 yabancının 1`i yatırımı gayrimenkule yapıyor``

ULI Başkanı Haluk Sur, Türkiye'ye yapılan 20.1 milyar dolarlık yabancı yatırımın 4 milyar dolarının gayrimenkul sektöründeki yatırımlardan oluşturduğunu söyledi..

Fortis, konut kredisi faiz oranını düşürdü

Fortis, konut kredisi faiz oranını 3-12 ay arasındaki vadelerde yüzde 1,30'dan yüzde 0,98'e indirdi.

Gayrimenkul sektörünün yıldızı arsa

Arsaya yatırım yapmanın önemi hakkında Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat Turizm San.Tic.Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan önemli ipuçları veriyor.

Najmuddın Noorı Haberi

Najmuddın Noorı

Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Kenan Seven ve Najmuddın Noorı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Çekmeköy, Hamdiye Mahallesi'nde kuruldu.


Kabul İstanbul İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...